10 film, amit nem hagyhatsz ki 2018-ban! 10 film, amit nem hagyhatsz ki 2018-ban!

A Media Markt január 14-ig tartó akciójában kedvezményesen juthatsz hozzá a legkiválóbb minőségű televíziókhoz. A tökéletes képminőség elengedhetetlen, ha teljes értékében akarsz megismerni egy filmalkotást, vagy sorozatot, éppen ezért összegyűjtöttük, hogy melyek azok a frissen megjelenő kedvenceink, amelyekről nem érdemes lemaradnod 2018-ban sem!

 

FILMEK

1. Bosszúállók: Végtelen háború

A Marvel univerzum rajongói újabb filmmel lehetnek gazdagabbak. A lenyűgöző látványvilágú képregényfilmek biztos kasszasikert jelentenek a mozikban, így ha még nem tetted volna, érdemes bepótolni a korábbi részeket is a legfrissebb filmig. A Végtelen háború-ban a Bosszúállók és a Galaxis Őrzői egyesült erővel szállnak szembe Thanosszal, aki a Végtelen Kövek segítségével uralma alá akarja hajtani az egész univerzumot és minden dimenziót.

2. Sunset

Az Oscar-díjas Nemes-Jeles László új filmjét méltán várhatjuk izgatottan, hiszen korábbi alkotásával a filmművészet egyik jelentős darabját alkotta meg. A Sunset című film 1913-ban játszódik, a főszereplő a Van valami furcsa és megmagyarazáhatatlan című műből ismerős Jakab Juli, aki egy kalapboltban kezd el dolgozni, ezalatt az idő alatt pedig felfedezi családja sötét titkait.

3. Bohemian Rhapsody

A Mr. Robotból ismert Rami Malek tökéletesen jeleníti meg Freddie Mercury-t, szinte a megtévesztésig hasonlít a zenészlegendára, így a filmet már csak ezért is érdemes lesz megnézni. A Bohemian Rhapsody a Queen zenekar életútját meséli el alapításától kezdve a híres 1985-ös Live Aid koncertig.

4. Solo: Egy Star Wars-történet

Az elmúlt évek nem telhettek el Star Wars film nélkül. A friss részeket tekintve megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire hozták hűen az eredeti trilógiához kapcsolódó hangulatot. Azonban a Zsivány Egyes spin-off meglehetősen jól sikerült, rajongók és kritikusok egyaránt kedvelték a filmet, így van okunk reménykedni, hogy a Han Solo életét feldolgozó történet is hasonlóan jól sül majd el. A főszereplő személyéből kiindulva természetesen alvilági üzletekre és egy gengszterfilm izgalmaira számíthatunk, reméljük nem okoz majd csalódást!

5. Legendás állatok és megfigyelésük 2. – Grindelwald bűntettei

A 2016-os év egyik legnagyobb kasszasikereként elkönyvelt Legendás állatok és megfigyelésük című film második része szintén a már jól ismert Harry Potter univerzumban fog játszódni. Az első részben megismert Göthe Salmander és a Roxfort kedvenc igazgatója, Albus Dumbledore fog majd össze, hogy megállítsák a korszak legsötétebb varázslóját, Gellert Grindelwaldot. A Párizsban játszódó történet valószínűleg az előző részhez hasonlóan lenyűgöző látványvilággal örvendezteti majd meg a rajongókat.

 

SOROZATOK

1. Aranyélet (3. évad)

Kedvenc rózsadombi gengsztercsaládunk idén visszatér. Az HBO sajátgyártású sorozatának első két évada is elképesztő sikernek örvendett. Nem is csoda, hiszen az izgalmas történetmesélés mellett a jól választott színészgárda és tökéletes képi megformálás is hozzátesz a sorozat értékéhez. A második évad vége óta várva várt nyolc részes sorozat is idén debütál a megszokotthoz hasonló izgalmakkal és rengeteg aktuális áthallással.

2. A szolgálólány meséje (2. évad)

Margaret Atwood azonos című regényéből készült sorozat méltán örvend ekkora népszerűségnek. Az idei Golden Globe díjátadón a legjobb drámai sorozat díját bezsebelő első évad utópisztikus történetmesélése ellenére hihetetlenül aktuális. Az 1985-ös regény adaptációja rendkívül ügyesen formálja át az eredeti történetet napjainknak megfelelő kérdésfeltevésekkel, miközben megőrzi a regény mondanivalóját. Kíváncsian várjuk, hogy a második évad milyen újdonságot tartogat majd, hiszen Atwood eredeti alkotását teljesen lefedték az előző évad történései, így az alkotók teljesen szabad kezet kaphattak a történet megformálásában.

3. Tabu (2. évad)

A Tabu című alkotást eredetileg minisorozatnak tervezték, azonban a Tom Hardy által megformált karaktert és történetet egyaránt imádták rajongók és kritikusok is. Így a 2018-as évben újabb évad érkezik az 1800-as években játszódó, rabszolgakereskedelemmel foglalkozó sorozathoz. A második évadot márciustól kezdve az HBO is felvette műsorára.

4. Castle Rock (1. évad)

Mi lesz, ha kedvenc thrillereink karakterei találkoznak egy sorozatban? A Castle Rock-ból kiderül, ugyanis a Stephen King művekből jól ismert karakterek és cselekményszálak szövetéből kialakuló sorozat az év legizgalmasabb pszichothrillerének ígérkezik. A sorozat a Hulu csatornáján lesz majd elérhető, amely bár Magyarországon sajnos nem elérhető korlátozás nélkül, de van olyan bővítmény Chrome és Firefox böngészőkre, amellyel a Netflixhez hasonlóan el lehet érni a felületet.

5. Westworld (2. évad)

Amerikában a Westworld első évada lett minden idők legnépszerűbb sorozata, még a Trónok Harcát is megelőzte a nézettségi mutatók szerint. A morális dilemmákat feszegető utópisztikus sorozat egyaránt kedvence lett a kritikusoknak és a nézőknek is. A trailerekből egyelőre nem sok információt tudunk meg az új évadról, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a sorozat ugyanúgy hozza majd az első évadtól megszokott színvonalat, ami a látványt és a történetmesélést illeti.

Képek forrása: iMDb

Ha pedig otthonodban élveznéd a filmek és sorozatok, válaszd a Media Markt tökéletes látványvilágot biztosító TV-készülékeit, hogy teljes legyen az élmény.

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Media Markt Samsung Sony LG

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 2 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') AND
 (i1.id IS NOT NULL OR i2.id IS NOT NULL) AND
 c.id <> '705854'
GROUP BY' at line 27

Stack trace:
at /srv/www/globalplaza.hu/gothic/db/pdo.php:44
0# /srv/www/globalplaza.hu/gothic/db/pdo.php:44: PDOStatement->execute()
1# /srv/www/globalplaza.hu/gothic/common.php:1080: GtcPDO->smartQuery("(SELECT c.id, c.name, c.lead, c.mode, c.ts_display, c.ts_create,
 i1.id AS id_img_old, i1.medium_ext AS old_img_ext, i1.res_name AS old_img_res_name,
 i2.id AS id_img_box, i2.small_ext AS box_img_ext, i2.res_name AS box_img_res_name
FROM gp3_content c
INNER JOIN gp3_j_menu_content jmc ON jmc.id_content = c.id
LEFT OUTER JOIN gp3_image i1 ON i1.id ... )
ORDER BY ts_display DESC, ts_create DESC
LIMIT 3", array(3))
2# /srv/www/globalplaza.hu/ctempl/article.jarl.php:508: GtcQueryIterator->start()
3# /srv/www/globalplaza.hu/gothic/common.php:538: include("/srv/www/globalplaza.hu/ctempl/article.jarl.php")
4# /srv/www/globalplaza.hu/gothic/common.php:800: Template->_render()
5# /srv/www/globalplaza.hu/ctempl/frame.jarl.php:515: CachedFilteredTemplate->render(Object(SiteFrameTemplate))
6# /srv/www/globalplaza.hu/gothic/common.php:538: include("/srv/www/globalplaza.hu/ctempl/frame.jarl.php")
7# /srv/www/globalplaza.hu/gothic/common.php:800: Template->_render()
8# /srv/www/globalplaza.hu/modules/frame.php:324: CachedFilteredTemplate->render()
9# /srv/www/globalplaza.hu/article.php:195: SiteFrame("Article")