18 kupon az Auchan áruházakban! 18 kupon az Auchan áruházakban!

Augusztus 4-10. között érvényes kuponakció most remek lehetőség azoknak, akik eddig vártak a jó ajánlatokra. A kuponok széles területet fednek le, láthatóan ügyelt a francia áruházlánc arra, hogy mindenki megtalálja a legjobb vételt köztük. Így iskolakezdés előtt és a nyár utolsó heteire mi az alábbi kis TOP 5 kuponlistát válogattuk össze belőlük:

  1. Laptop, mobiltelefon és táblagép -15%: Iskolakezdésre új laptop? Itt a lehetőség. Minden notebook, mobil és okostelefon, tablet most 15% kedvezménnyel vásárolható meg a kuponnal! (Kedvezménykártyán kerül jóváírásra az árkülönbség)
  2. Samsung nagy háztartási gépek -15%: Minden Samsung nagy háztartási gép (mosógép, hűtőszekrény, mosogatógép, stb.) szintén 15% kedvezménnyel! (Kedvezménykártyán kerül jóváírásra az árkülönbség)
  3. Minden digitális fényképező -15%: Három hét maradt a nyárból, örökítsd meg a pillanatokat egy új fényképezővel :) (Kedvezménykártyán kerül jóváírásra az árkülönbség)
  4. Görköri -20%: Imádják a gyerekek, erősíti a lábakat és hátat, ráadásul most 20%-kal olcsóbb is minden Cup's márkájú görkorcsolya! (a kedvezmény a kupon átadásával a pénztárnál kerül levonásra)
  5. Minden Actuel törülköző -15%: Nyár végére biztos kifakultak és elhasználódtak a család törülközői. Finom, friss és új törülköző érzése pedig igazán jól esik a fürdés után. Jön az ősz, vágj bele vadiúj törülközőkkel, most akciós áron! :)

 

A kuponok az aktuális Auchan akciós újság 19-ik oldalán találhatóak és azok augusztus 10-ig válthatóak be. Íme az összes kupon fotója, kattints ide vagy a kuponokra a további részletekért:

Auchan kuponok

És mégvalami...

 

Legnépszerűbb kozmetikai és szépségápolási termékek -25%-os akciója!

 

Nyolc nagy márka kozmetikai termékei is 25%-os kedvezménnyel vásárolható meg az Auchan áruházakban! A legnépszerűbb márkák, mint az Old Spice, Axe, Dove, adidas, Garnier, Nivea, Listerine és Fa akciója augusztus 10-ig tart!

Auchan kuponok szépségápolás

 

 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Auchan

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Műszaki Akciók Sport

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.