18 kupon az Auchan áruházakban! 18 kupon az Auchan áruházakban!

Augusztus 4-10. között érvényes kuponakció most remek lehetőség azoknak, akik eddig vártak a jó ajánlatokra. A kuponok széles területet fednek le, láthatóan ügyelt a francia áruházlánc arra, hogy mindenki megtalálja a legjobb vételt köztük. Így iskolakezdés előtt és a nyár utolsó heteire mi az alábbi kis TOP 5 kuponlistát válogattuk össze belőlük:

  1. Laptop, mobiltelefon és táblagép -15%: Iskolakezdésre új laptop? Itt a lehetőség. Minden notebook, mobil és okostelefon, tablet most 15% kedvezménnyel vásárolható meg a kuponnal! (Kedvezménykártyán kerül jóváírásra az árkülönbség)
  2. Samsung nagy háztartási gépek -15%: Minden Samsung nagy háztartási gép (mosógép, hűtőszekrény, mosogatógép, stb.) szintén 15% kedvezménnyel! (Kedvezménykártyán kerül jóváírásra az árkülönbség)
  3. Minden digitális fényképező -15%: Három hét maradt a nyárból, örökítsd meg a pillanatokat egy új fényképezővel :) (Kedvezménykártyán kerül jóváírásra az árkülönbség)
  4. Görköri -20%: Imádják a gyerekek, erősíti a lábakat és hátat, ráadásul most 20%-kal olcsóbb is minden Cup's márkájú görkorcsolya! (a kedvezmény a kupon átadásával a pénztárnál kerül levonásra)
  5. Minden Actuel törülköző -15%: Nyár végére biztos kifakultak és elhasználódtak a család törülközői. Finom, friss és új törülköző érzése pedig igazán jól esik a fürdés után. Jön az ősz, vágj bele vadiúj törülközőkkel, most akciós áron! :)

 

A kuponok az aktuális Auchan akciós újság 19-ik oldalán találhatóak és azok augusztus 10-ig válthatóak be. Íme az összes kupon fotója, kattints ide vagy a kuponokra a további részletekért:

Auchan kuponok

És mégvalami...

 

Legnépszerűbb kozmetikai és szépségápolási termékek -25%-os akciója!

 

Nyolc nagy márka kozmetikai termékei is 25%-os kedvezménnyel vásárolható meg az Auchan áruházakban! A legnépszerűbb márkák, mint az Old Spice, Axe, Dove, adidas, Garnier, Nivea, Listerine és Fa akciója augusztus 10-ig tart!

Auchan kuponok szépségápolás

 

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Tavaszi megújulás az Auchan szépségápolási termékeivel

Tavaszi megújulás az Auchan szépségápolási termékeivel

Akciós szépségápolási termékek, kozmetikumok és elektromos szépségápolási eszközök az Auchan akciós katalógusából.

Napi akciók hétvégén az Auchanban

Napi akciók hétvégén az Auchanban

Figyeld az aktuális Auchan katalógust spórolj csütörtöktől a napi akciókkal!

Használt telefonodért most olcsóbban kapod a Samsung S9-et a Media Marktban

Használt telefonodért most olcsóbban kapod a Samsung S9-et a Media Marktban

Cseréld le régi telefonod a Media Marktban, és szerezd be a Samsung új csúcsmobilját akár 30 000 Ft kedvezménnyel!