2018 legújabb trendjei 60% kedvezménnyel a H&M-nél 2018 legújabb trendjei 60% kedvezménnyel a H&M-nél

Az új év kezdete minden divatkövető számára új időszakot jelent. Már decemeber környékén izgatottan lehet ilyenkor találgatni, hogy milyen stílusok és színek fogják uralni a divatpalettát az elkövetkezdenő szezonban. Az idei év meghatározó jellemzője a színek területén is az önkifejezés és a magabiztosság.

Mi mással is lehetne hangot adni ennek az erőteljes optimizmusnak, mint a cseresznye piros színnel. Habár ez az árnyalat kifejezetten lenge tavaszi ruhákkal kombinálható jól, a H&M-ben akár már most is beszerezheted óriási kedvezményekkel azokat az alapdarabokat, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek idén a ruhatáradból.

A visszafogottabb árnyalatok kedvelői számára is jó hírünk van, az idei év másik divatszíne ugyanis nem más, mint a virágzó dália névre keresztelt árnyalat, amely egyszerre áraszt magából üdítő frissességet és magabiztos optimizmust. Ezek a pasztellszínű darabok szinte minden monokróm színnel jól párosíthatók. Egyszerre hordhatjuk őket kényelmes, hétköznapi outfitünk részeként, azonban kifinomult árnyalatuk miatt elegánsabb megjelenéshez is tökéletesen illeszkednek.

Ezeket a darabokat most sok más ruha mellett, akár 60% kedvezménnyel szerezheted be a H&M online webshopjából és üzleteiből!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.