30% kedvemény az F&F-ben! 30% kedvemény az F&F-ben!

Végre hivatalosan is megérkezett a nyár a meleg kíséretében! Ilyenkor nem kell túlgondolni az öltözködést, hiszen egy nyári ruha egy divatos szandállal bármilyen alkalomra szuper választás.

Az F&F márka ehhez méltóan nyitja meg a szezont, hiszen egy 30%-os kedvezménnyel indítja a nyarat!

Ha legalább 2500 Ft értékben vásárolsz ruházati terméket, akkor 30% kedvezményt kapsz a férfi-, női- és gyermekkollekció darabjaira. Így kedvezményesen szerezheted be a nyári modelleket akár az egész család számára!

A nyaraláshoz elengedhetetlen a fürdő ruházat. Idén ismét rendkívül divatos az egyberészes fürdőruha, melyet megtalálhatunk az F&F kínálatában is. A márka idei fürdőruha kollekcióját a női kifinomultság jellemzi. A tengerészkék szín egyszerre tükrözi a nőiességet és az eleganciát, a fehér pedig a napbarnított bőrön szintén a minimalista nagyszerűséget sugallja. Ami szintén évek óta rendkívül divatos a bikinin és a fürdőruhán kívül, az a kaftán, ez a kimonóhoz hasonló strandruházat.

ff furdoruha kollekcio

Az idei nyár egyik nagy slágere az ejtett vállú felső. Ami pedig örök darab, az a famer rövidnadrág. A két ruhadarab kombinációja pedig telitalálat: akár munkába, akár randira, mindig tökéletes választás!

farmerk

 

A gyerekek részére szintén széles választékkal rukkolt elő az F&F nyári kollekciója. Csecsemőkortól kezdve a tini korosztályig válogathatunk csemetéink számára is. 

gyerek ff

Az ajánlat 2017. június 7-13. között érvényes.

 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Tesco

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Divat Ruházat Babaruha Gyerekruházat Úszódressz, fürdőruha

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.