7 szuper ballagási ajándék az Office Depot-ból 7 szuper ballagási ajándék az Office Depot-ból

1. A pontos – határidőnapló

Egy egyetemista számára a tanév elkezdése számtalan újdonságot rejteget. Új kurzusok, előadások, egyetemi bulik, diákmunka, baráti találkozók és persze családi látogatások. Ahhoz hogy ezt mind sikerüljön gondosan észben tartania és vezetnie, egy határidőnapló tökéletes választás lehet. Különösen, ha olyat választasz, amelyet cserélhető betétlapjainak köszönhetően még évekig tud majd használni.

2. A klasszikus – töltőtoll

Ha valamilyen igazán elegáns tárggyal szeretnéd meglepni az ajándékozottat, egy elegáns tollal soha nem nyúlhatsz mellé. Amellett, hogy kifinomult meglepetés, rendkívül hasznos és a szimbolikus jelentése is sokat jelenthet egy frissen érettségizett diáknak.

3. A hasznos – pendrive

Egy egyetemre induló embernek az egyik legfontosabb dolog a tanulmányait illetően, hogy minden esetben megfelelő és precíz megjelenést nyújtson. Egy nagy tárhellyel rendelkező pendrive, vagy külső adattároló tökéletes ajándék lehet, hiszen minden prezentációját és dokumentumát biztonságban megőrizheti ezeken a friss egyetemista és nem utolsó sorban, egy szóbeli vizsgán is magabiztos megjelenést nyújthat, ha kész prezentációval a pendriveján érkezik.

4. A menő – hangfal

Az albérletbe, kollégiumba költöző diákok többségének lételeme a pörgés, a bulizás és a szórakozás. Éppen ezért egy szuper minőségű hangfallal a bulik királyává válhat frissen érettségizett hozzátartozód. Egy ilyen ajándékért garantáltan hálás lesz még évekig!

5. Az energikus – smoothiemaker

Az egyetemi évek során megesik, hogy a reggelek egy kissé döcögősen indulnak. Egy smoothiemaker elengedhetetlen kelléke minden önálló életet kezdő fiatal számára. Egy gyors turmix reggelire, amit magával tud vinni az ajándékozott az egyetemi órákra is, egész napi energiát biztosít majd.

 

6. A feltöltő – Feldobox

Akármilyen élménydús is a frissen végzett diákok élete, azért néha ők is vágynak egy kis pihenésre és feltöltődésre. A Feldobox élménycsomagjai közül személyre szabottan választhatod ki az ajándékozott érdeklődési körének megfelelő programot. Egy pihentető masszázs, wellnesshétvége vagy exkluzív vacsora tökéletes ajándék, hogy kipihenjék a rájuk váró vizsgákat és nehézségeket.

7. Az intelligens - okosóra

Ha érettségiző ismerősöd tech-őrült, vagy csak egyszerűen szereti az újdonságokat és az innovatív ötleteket, egy okosóra tökéletes választás lehet számára. Minden, amit egy okostelefon tud egy órányi méretben, ez bármelyik egyetemistának hasznos ajándék.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Cseremaraton a Media Marktban

Cseremaraton a Media Marktban

A Media Markt már gyúr a cserékre: akciókkal, kedvezményekkel bombáz, hogy időben és jobbra cserélhesd megfáradt készülékeidet.

Így klímázz 2018-ban!

Így klímázz 2018-ban!

Amikor kint 200 fok van érnyékban, már alig várod, hogy valami hűs helyre érhess. Legyen ez a saját otthonod! Szerezz be egy igazán megfelelő klímát, hogy ne kelljen végig szenvedned a 2018-as nyarat! Segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

A legjobb minőségű elektromos szerszámokat keresed otthoni barkácsoláshoz vagy lakásfelújításhoz? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis a Praktiker kínálatában most rengeteg akciós terméket találsz!