A fesztiválszezon slágere: Puma Ignite Evoknit Metal A fesztiválszezon slágere: Puma Ignite Evoknit Metal

Ha történelmi párhuzamot keresnék az újgenerációs sneakerek térhódítására, azt mondanám, Napoleon Franciaországára hasonlítanak leginkább. Leszámítva talán, hogy Napoleon sikerei jobban meglepték a világot, mint a vadiúj technológiával készült surranók menetelése. Ebben az összehasonlításban a Puma Ignite Evoknit Metal a sneakerek Murat marsallja: tarol, amerre jár.

Most azt is megtudhatod, miért és hogyan. 

puma-ignite-evoknit-playersroom

Részben azért, mert ez a cipő iszonyúan jól néz ki. A fémes hatású felsőrész egyedi külsőt, különleges megjelenést adnak neki.  És tud ennél extrább dolgokat is.

A tesztek szerint megdöbbentő, hogy a kötött Evoknit felső rész mennyire megtartja rugalmasságát azzal együtt, hogy milyen biztosan tartja a lábat. Ez az anyag sűrű szövésének köszönhető, amely így kevésbé nyitott. Az EVA habos talp a sarok felé kicsit vastagabb, hogy gyorsabban visszanyerd a lépés közbeni lendületből veszített energiát. Ráadásul nagyon könnyű, szinte mintha csak felhőn lépkednél.

A cipő egyik vállalkozó szellemű tesztelője az edzőteremből egyenesen egy zenei fesztiválra vitte a Puma Ignite Evoknitet, így nem csak a sneaker sportos, hanem utcai hírnevét is csekkolhatta. A surranót többször letaposták, ahogy az már lenni szokott egy ilyen eseményen, ráadásul alaposan meg is ázott. Azon kívül, hogy igen koszos lett, a világon semmi baja nem történt. A teljes sztorit ide kattintva olvashatod.

A szövött anyag, a műanyag betétek, a gondos tervezés és a profi sporttechnológia garantálják, hogy több évnyi fesztivált fogsz tudni átbulizni ebben a cipőben. Ráadásul az újgenerációs sneakerek szinte mind úgy készülnek, hogy sportolásra is alkalmasak legyenek. Hozzák az ismerős, tetszetős, beleszeretős stílust, ugyanakkor képes vagy bennük tartani a heti edzőtermi vagy kocogós rutint

puma-ignite-evoknit-metal-női-utcai-cipő-playersroom

Most mondd! Hát nem világhódításra született? Ha még többet akarsz tudni, kattints ide vagy a képekre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.