A héten GLAMOUR-napok A héten GLAMOUR-napok

Ha van olyan alkalom, amikor lehetőségünk van elképesztő áron beszerezni kb. mindent, amire szívünk vágyik, akkor az a GLAMOUR-napok fergeteges kuponparádéja. Ezúttal ráadásul nem csak hétvégén járhatjuk végig az összes kedvenc üzletünket: 

a GLAMOUR-napok idén ősszel 10.6-9-ig, azaz csütörtöktől vasárnapi tart! 270 márka vár Téged mintegy 1000 üzletbenben, számtalan kedvezményre jogosító kuponnal.

A teljesség igénye nélkül összeállítottunk egy listát arról, hogy milyen márkák és üzletek kuponjait használhatod fel idén. A képekre vagy ide kattintva megtekintheted a teljes kuponlistát

Ebben a 4 napban nem csak vásárolni fogsz tudni. A budapesti Campona Bevásárlóközpontban stylistok, fodrászok és sminkesek várják, hogy bevezessenek a legújabb trendek titkaiba. Egyedi Pöttyös ajándékokat nyerhetsz a camponai Tescoban vásárolt Pöttyös Túró Rudi vagy Pöttyös Tejsüti Multipack vásárlásával, részt vehetsz kényeztető masszázsban és számos promóciós terméket vehetsz át.

Ha további részletekre vagy kíváncs, kattints ide és nézd meg, hogyan teljesítheti vágyaidat a GLAMOUR ebben a 4 napban!

glamour-napok-globalplaza 

glamour-napok-globalplaza

glamour-napok-globalplaza

Kattints és tudj meg mindent a divat és a csillogás 4 nagy napjáról!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Akciós játékok és gyerekruhák az Auchanban

Akciós játékok és gyerekruhák az Auchanban

Beindul a nyuszis ajándéktermelés! Ha már most szeretnéd kiválasztani, mit hozzon idén kisgyerekednek ez a fura tojásrakó emlős, csekkold az Auchan kínálatát!

Laptopot húsvétra!

Laptopot húsvétra!

Ha a nyuszi tojhat tojást húsvétra, miért ne hozhatna laptopot is? Az Auchan fészkében idén okostelefonokat és laptopokat találsz.

Tavaszi szettek minden alkalomra 10 000 Ft alatt

Tavaszi szettek minden alkalomra 10 000 Ft alatt

3 szett 10 000 Ft alatt a tavaszi gardróbfrissítéshez a H&M üzleteiből.