A legjobb akciók az Auchan legújabb ajánlatából A legjobb akciók az Auchan legújabb ajánlatából

Ha nagyobb a család, és a nagy bevásárlást szeretnénk letudni egy helyen, az Auchan minden szempontból tökéletes választás.

Itt nagyobb kiszerelésben vásárolhatunk élelmiszert, ami elsőre lehet drágábbnak tűnik, de ha leosztjuk az árakat, akkor látjuk, hogy jobban megéri nagyobb kiszerelésű csomagot választani, hiszen nem csak, hogy olcsóbb, de egy vásárlás alkalmával akár az egész hónapra beszerezhetjük az élelmiszert, így nem kell naponta-kétnaponta valamiért beugrani a helyi közértbe.

A gyerekek most nagyon örülni fognak legújabb Nestlé akciónknak, hiszen bármely 3 db vásárlása esetén Minion reggeliző szettet adunk ajándékba (tej -és müzlitartó, müzlistál és kiskanál egyben). Az ajándék értéke 4 999 Ft.

auchan ajánlat 

Figyelembe szeretném ajánlani a tejtermékek akcióját is. Ezen a héten minden Danone ital 20% és minden Müller tejital/desszert 25% kedvezménnyel vásárolható. A Jogobella gyümölcsjoghurt családi kiszerelést is érdemes most választani, hiszen 699 ft helyett most csak 499 Ft.

Ebben a hőségben nagyon fontos a folyadékpótlás, minden mennyiségben! Az Auchannal ismét jól jársz, hiszen a Visegrádi ásványvíz mindösszesen 64 Ft, de ha üdítőitallal hűsítenéd le magad, akkor is találsz számos frissítő ajánlatot.

Auchan ajánlat

Ha pedig épp egy lakásfelújítás közepén tartasz vagy költözöl, vagy egyszerűen csak leszeretnéd cserélni a régi hűtőszekrényedet, mosógépedet vagy a televíziódat, azt is érdemes most az Auchanban beszerezned!

Auchan ajánlat

Az ajánlat érvényes: 2017.08.03-08.09.

További ajánlatokért kattints ide!

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?