A legjobb Star Wars termékek karácsonyra A legjobb Star Wars termékek karácsonyra

December 18-án érkezik a mozikba a hetedik Star Wars film, az Ébredő erő. Természetesen a film megjelenésével együtt sok hozzá köthető termék, kütyü is megjelent. Összegyűjtöttük a legjobbakat, amelyek közül legalább egynek ott kell lennie a karácsonyfa alatt egy igazi rajongónak.

Sphero BB-8 - az új Star Wars droid

A legjobb kütyü, amit idén Star Wars fronton lehet kapni, az egyértelműen a BB-8 droid a Sphero nevű cég gyártásában. A kis doridot egy mobilalkalmazással tudjuk vezérelni. A kis robot adaptív személyisége folyamatosan változik ahogy használjuk, tanul, odafigyel ránk, felismeri a hangunkat, ha beszélünk hozzá, magától felfedezi a környéket mint egy robotporszívó. És egy kis trükkel még holografikus üzenetet is tudunk vele küldeni. Bátran mondhatjuk, hogy ennél menőbb távirányítós robot nem készült mostanában.

BB-8 kapható az iStyle-ban, de megrendelhető közvetlen a gyártótól is.

Új Lego készletek

Természetesen új Lego készletek is érkeztek az Ébredő erőhöz. Persze érdemes lesz időben elhatározni a vásárlást, mert a Lego már előre szólt, hogy a film miatt növekvő kereslet hatására előfordulhat, hogy karácsony környékén ideiglenes Lego-hiány lesz az egész világon, így nálunk is. De nézzük inkább a három legjobbat, ami nekünk leginkább tetszik.

1. Poe's X-Wing Fighter
2. Jango Fett
3. First Order Special Forces TIE fighter

Star Wars pulóver

A Media Markt webáruházának kínálatában bukkantunk rá a karácsonyi Star Wars pulóverekre. És bár filmet tilos jelmezben, valamelyik szereplőnek beöltözve megnézni egy ilyen pulóverben nyugodtan beülhetünk a moziba.

1. Darth Vader karácsonyi pulóver
2. R2-D2 karácsonyi pulóver
3. Star Wars Az ébredő erő pulóver

 

További Star Wars ruhák itt »

 

HP Laptop

A HP sem akart kimaradni a Star Wars örületből, ezért készítettek egy kifejezetten a rajongóknak szánt laptopot. A laptop fedlapján Darth Vader található, a billentyűzet vörös háttérvilágítást kapott, a rendszerhangok pedig R2-D2-t utánozzák, vagy ha kedvünk van, akkor átálíthatjuk a lézerkardok hangjára.
Ettől függetlenül pedig egy elég jó Pavilion 15-ös gépről beszélünk, Full HD kijelzővel, 1 TB-os merevlemezzel egy Intel i5-ös processzorral és Windows 10-zel.
További részletek itt »

Star Wars Battlefront, az idei év egyik legjobb és legszebb játéka

Azt hiszem, elfogultság nélkül mondhatom, hogy az idei év egyik legjobb és legszebb játéka a Star Wars Battlefront lett. Gyönyörű, fotószerű képi világgal rendelkezik és a játékmenet is nagyon jó. Ott lehetünk több a filmben ismert csatában, pl. a Hoth-on, az Endoron, de lövöldözhetünk a Tatooine-on is. És ha mindez még nem lenne elég, akkor belebújhatunk a főszereplők bőrébe is, vívhatunk Luke Skywalkerrel lézerkardcsatát Darth Vader ellen és fordítva, vagy akár Han Solóként irányíthatjuk a Millenium Falcont. Beülhetünk egy birodalmi lépegetőbe, vagy egy TIE vadászba is. A játék november 20-án jelenik meg hivatalosan, PC-re, PlayStation 4-re és XBOX-ra is.

A Media Markt akciójában most akár egy új PlayStation 4 vásárlásakor ajándékba is kaphatod a játékot. Részletek itt »

Star Wars trilógia könyvben

Az Agave Kiadó újra kiadta a régi Star Wars trilógia regényváltozatait, amelyet most egyben (4., 5., 6. rész) megvásárolhatunk díszdobozban. Ez is egy igazán kedves ajándék azoknak, akik szeretik a filmet és mivel a csomagolás is nagyon stílusos, ezért mindenképpen ajánljuk!

A könyvcsomag elérhető itt »

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.