A legmenőbb Dorko cipők akár 16 000 Ft kedvezménnyel! A legmenőbb Dorko cipők akár 16 000 Ft kedvezménnyel!

A téli időszaknak még nincs vége, azonban aki igyekszik tudatosan felkészülni az elkövetkezendő időszakra, annak érdemes már most beszereznie tavaszi ruhatárának egy részét. Különösen akkor hasznos beszerezni néhány lábbelit az átmeneti időszakra, ha leértékelve juthatunk hozzá. A Sportfactory üzeleteiben és webshopjában ráadásul 13 000-16 000 Ft kedvezménnyel juthatsz hozzá a legtrendibb Dorko cipőkhöz.

Az Aaron modell az egyik legjobban kedvelt lábbelink, hiszen magasított verziója kitűnő választás lehet az átmeneti időszakban, amikor még korai az alacsony szárú tornacipő viselése, azonban az idő már megengedi, hogy nap mint nap sportcipőt hordhassunk. Az anatómiai talpbetét és a csúszásgátló talp gondoskodik róla, hogy a cipő a lehető legkényelmesebb legyen a mindennapi használat során. A műbőr felsőrész pedig garantálja, hogy a lábbeli még sok szezonon keresztül kitartó társunk lesz.

A Sportfactorynál most 19 999 Ft helyett 6 999 Ft-ért juthatsz hozzá ezekhez a modellekhez!


A Dorko Nasty Sued kollekciója kifejezetten ajánlott az enyhébb tavaszi napokra, nőknek és férfiaknak egyaránt, hiszen a széles választékú színek és anyagok között mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő modellt. Szintetikus műnubuk felsőrésze egyszerre biztosítja a sportos és az elegáns megjelenést. Mivel a cipő kiemelkedően jó nedvszívó képességgel rendelkezik, így akkor sem lesz problémád vele, ha véletlenül elkap egy friss, tavaszi zápor.

A Sportfactorynál most 22 999 Ft helyett 6 899 Ft-ért juthatsz hozzá ezekhez a modellekhez!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.