A sneaker műfaj új generációja: Project Delray cipők a Playersroomban A sneaker műfaj új generációja: Project Delray cipők a Playersroomban

Épphogy bekopogtatott a tavasz, máris betör a piacra egy olyan cipő, ami egyenesen a napfényes, homokos tengerpartra repít.

project-delray-női-sneaker-playersroom

A Project Delray cipőkkel nem csak a feeling lesz meg, hanem a kényelem is. Szabadidős cipőnek ideális, nagyjából akárhová elmehetsz benne, a memóriahabos talpbetétnek köszönhetően szinte érezni sem fogod a nap végére, hogy cipő volt rajtad.

Akár sétálsz, akár bulizni mész, tuti, hogy kényelmes surranóban teszed. Ez utóbbi esetben akár szoknyához is felveheted, a cipő vonalvezetése megenged egy kis könnyed eleganciát. A felső rész könnyű poliészter, a precízen formált kaptafa miatt az illeszkedés tökéletes. Mintha kesztyűt viselénél... egy trendi, tengerparti kesztyűt, menő dizájnnal.

Tetszik az ötlet? Kattints a képekre, tudj meg minden részletet a Playersroom webshopjáról, és szerezd be az idei évad legifjabb, feltörekvő sneakerét! 

project-delray-férfi-sneaker-playersroom

project-delray-női-sneaker-playersroom

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Playersroom

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Cipő Sportcipő Akciók Cikk rovatoldalak Utcai cipő

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.