Adok-Kapok Napok a Premier Outletben Adok-Kapok Napok a Premier Outletben

Nagyjából két éves volt a kislányom, amikor először elvittük a MikulásGyárba. Előtte együtt összeszedtük a játékokat, amikkel már nem játszott, mert kinőtte őket: csörgőket, kiságy fölé lógatható zenélő-forgó játékokat, stb. Azt mondtuk neki, hogy nagyon sok kisgyerek van, akiknek a szülei nem tudnak játékot venni, és nekik tudunk így segíteni. Ők is hallgathatják a zenét, nézhetik, ahogy forognak a bárányok a körhintán.

Dorka utána olyan lelkesen vetette bele magát a játék keresésbe és gyűjtésbe, hogy úgy kellett őt lebeszélni a régebbi, töröttt vagy más miatt használhatatlan darabokról. Mondtuk, hogy ezeket nem jó odaadni, hiszen akkor a gyerekek nem fognak tudni játszani vele. Azonnal megértette. Amikor megérkeztünk az Ötvenhatosok terére, ő pakolta ki egyenkénet a játékokat a szatyorból és adta oda a MikulásGyár munkatársának. 

Sosem túl korai jótékonyságra és együttérzésre nevelni-szoktatni egy gyereket. Így természetes lesz neki, ha felnő.

Ezalkalommal a Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva teremt lehetőséget arra, hogy mások megsegítése ne csak kötelesség érzetből fakadó tevékenység, hanem kellemes családi program is legyen. Az Adok-Kapok Napokat ötödik alkalommal rendezi meg a két szervezet. Április 22-től május 14-ig, hétfőtől vasárnapig - nyitvatartási időben - sportszereket, tiszta ruhákat, játékokat lehet leadni a Premier Outlet Adománygyűjtő Pontján. Az adományozók akár 50%-os kedvezményre jogosító kupont is kaphatnak viszonzásként.

A részletekért kattints a ide vagy a képre!

premier-outlet-adok-kapok-napok

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Premier Outlet

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Cikk rovatoldalak Akciók & Hírek Akciók

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.