Akár 70% akció a Mango üzleteiben Akár 70% akció a Mango üzleteiben

A Mango márka már több mint 30 éve egyet jelent a kifinomult eleganciával és a magabiztos nőiességgel. Legyen szó akár a dolgos hétköznapokról, akár esti csillogásról, a Mango ruhái minden alkalommal tökéletesen megállják helyüket. Viselőjük pedig a minőségi anyagoknak köszönhetően minden helyzetben kényelmesen érezheti magát elegánsnak. Minden darabban ott van valami, amely a valódi nőiességet jelképezi. Finom vonalak és játékos megoldások, az apró részletekben rejlő extravagancia. Ezek azok a stílusjegyek, amelyek alapján már messziről megismerhetjük, ha egy Mango ruhával találkozunk.

A téli leárazások keretében ráadásul most akár 70% kedvezménnyel juthatunk hozzá kedvenc darabjainkhoz. Ha pedig úgy döntenénk, hogy a webshopból rendeljük meg a kiválasztott darabokat, 19 995 Ft felett ingyenes kiszállítással számolhatunk.

Kedvenc darabjaink között természetesen idén is ott vannak a Mango cipők. Papucsok, jacquard stílusú lábbelik és bokacsizmák széles kínálatából válaszhatunk. Találhatunk extravagánsabb és visszafogottabb darabokat egyaránt, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek outfitünknek.

 

A ruhák között a romantikus stílus és a vagány nőiesség egyaránt képviselteti egymást, az ellenállhatatlan darabok közül kiválasztottunk néhányat, amelyekből inspirációt gyűjthetsz. A teljes kollekcióért pedig böngéssz a Mango weboldalán!

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.

Ismerd meg a Rózsakertet!

Ismerd meg a Rózsakertet!

A Rózsakert Buda kis ékszere. Ha a Gábor Áron utca környékén élsz vagy dolgozol, esetleg mindkettő, akkor abszolút megfelelő hely bevásrálásra, kávézásra, egy kis kötetlen időtöltésre a barátnőkkel.