Akciós Candy mikrók a Media Marktban Akciós Candy mikrók a Media Marktban

Ha elcsépelt fordulattal akarnék élni, akkor azzal nyitnék, hogy az idő pénz. De nem akarok. Helyette csak azt mondom, mennyivel egyszerűbb akkor, ha nem kell a kikeresni a melegítéshez a megfelelő edényt, amit étkezés után nem kell elmosogatni. 

Ismerős az, amikor az olvadt sajtdarabkákat kell levakarni a melegszendvics sütőről? Isteni finomak, de sokkal egyszerűbb bedobni a szendvicset a mikróba, rákapcsolni a grillt és várni a csodát.

A Media Markt most 20%-os kedvezménnyel kínálja az amúgy is nagyon jó árú Candy mikrókat. Érdekelnek a részletek? Katt ide, és minden fontosan megtudhatsz! A kedvenceinket már ki is válogattunk az akciós termékek közül. Ha neked is tetszenek, kattints a képre, és már rendelheted is!

Az akció 04.02-ig érvényes érvényes.

CANDY CMXG 20DS grilles mikrohullámú sütő

candy-akciós-mikró-media-markt

Sütő nettó űrtartalma: 20 l, Grillteljesítmény: 1000 W, Forgótányér mérete: 24.5 cm, Készülék típusa: Mikrohullámú sütő, Mikrohullámú teljesítmény: 700 W, Teljesítményszintek száma:5, Programok száma: 10

CANDY CMXG 20DW grilles mikrohullámú sütő

akciós-candy-mikró-media-marktSütő nettó űrtartalma: 20 l, Grillteljesítmény: 1000 W, Forgótányér mérete: 24.5 cm, Készülék típusa: Mikrohullámú sütő, Mikrohullámú teljesítmény: 700 W, Teljesítményszintek száma: 5, Programok száma: 40

CANDY CMXG 22 DS mikrohullámú sütő

Sütő nettó űrtartalma: 22 l, Grillteljesítmény: 1000 W, Forgótányér mérete: 24.5 cm, Készülék típusa: Mikrohullámú sütő, Mikrohullámú teljesítmény: 800 W, Teljesítményszintek száma: 5, Programok száma: 10

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.