Akciós légkondicionálók a Praktikerben Akciós légkondicionálók a Praktikerben

Végre teljes pompájában beköszönötött a nyár. Ez együtt jár a kánikulával, aminek én személy szerint nagyon örülök, mert túlságosan is sok esőt és szelet kaptunk mostanában. Egy kis kánikulát még gond nélkül el lehet viselni.

Viszont mi történik, amikor már nem csak egy kis kánikuláról, hanem heteken át tartó, elviselhetetlen melegről van szó. Ha nincs lehetőséged vízparton, esetleg egy kevésbé hőség sújtotta helyen tölteni ezt az időszakot, akkor itt az ideje beszerezned egy klímát. Ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy milyet. Rengeteg lehetőség közül választhatsz, mindjárt az elején például el kell döntened, hogy mobil vagy split klímát szeretnél-e. 

Hadd nyújtsunk egy kis segítséget a választásban!

Hosszú távra mindenképpen a splitet javasoljuk, mert az elején talán nagyobb beruházást igényel, viszont tovább marad jó állapotban, könnyebb javítani, tisztítani. Ráadásul mire megoldjuk a mobil klíma légelvezetését, árban nagyjából egy split eszköznél járunk.

A beszerezéshez mindenképpen szakember segítségét javasoljuk. A bekötéshez szükséges réz csöveket nem könnyű beszerelni, a szerkezetet vákuumozni kell, különben levegő kerülhet a kompresszorba, ami egy idő után tönkreteszi a gépet. Az egész művelet jó pár órás, nem könnyű munka, amit egy szakember megspórol nekünk.

Végül pedig hadd javasoljunk néhány készüléket, amelyeket a Praktikerben most 0% THM-mel, akciós áron vásárolhatsz meg! A részleteket ide kattintva ismerheted meg.

Ha érdekelnek a részletek, kattints ide vagy a képekre!

AIRFEL INVERTERES SPLIT KLÍMA 3,5KW

airfel-inverteres-splitklíma-akció-praktiker

AIRFEL INVERTERES SPLIT KLÍMA 2,6KW

airfel-inverteres-splitklíma-praktiker-akció

INVERTERES ICE BLUE SPLIT KLÍMA 2,6 KW

inverteres-splitklíma-praktiker-akció

TOSOT INVERTERES SPLIT KLÍMA 3,2 KW

tosot-inverteres-splitklíma-praktiker-akció

AIRFEL INVERTERES SPLIT KLÍMA 5,3KW

airfel-inverteres-splitklíma-praktiker-akció

TOSOT INVERTERES SPLIT KLÍMA 2,5 KW

tosot-inverteres-splitklíma-praktiker-akció

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.