Akciós Nike Roshe a Sportfactoryban Akciós Nike Roshe a Sportfactoryban

El tudsz képzelni jobb kiegészítőt a nyári szezonra, mint egy kényelmes, egészséges és vidám színű cipőt? A Nike Roshe kollekciója mindezt biztosítja számodra, hiszen légáteresztő mesh felsőrésze miatt a legnagyobb hőségben is tökéletesen kényelmes viseletet biztosít. Kidolgozott talprésze miatt pedig még akár hosszabb távú városi túrához, vagy sportoláshoz is egész napos komfortot ad lábad számára.

A Sportfactory üzleteiben és webshopjában ráadásul most akár 50% kedvezménnyel szerezheted meg a legjobb modelleket, 9998 Ft-os rendelés felett pedig még ingyen házhozszállítást is kérhetsz!

A mintás, színes darabok mellett a visszafogottabb stílus kedvelői is megtalálják a saját ízlésüknek leginkább megfelelő darabokat.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.