Apple termékek 2018-ban Apple termékek 2018-ban

Elmúltak már azok az idők, amikor könnyedén lépést tarthattál az aktuális Apple fejlesztésekkel, és nagyjából pontos képed volt arról, mi vár rád egy adott évben iPhone, iPad vagy Mac téren. Azonban ahogy annak idején Ford, úgy most az Apple is alkalmazkodik rajongói, fogyasztói igényeihez. 

Hogy ez mit jelent pontosan 2018-ra nézve?

Egy rakás Apple terméket, fejlesztést és kiegészítőt. Vessünk is ezekre egy pillantást egy rövid áttekintés erejéig!

Új, olcsóbb iPhone X

2018 vége felé 3 új, a megszokottnál kevésbé borsos árú modell is érkezik, mindbe a nem igazán jól fogyó iPhone X legjob tulajdonságait pakolják.

apple-iphone

A legnagyobb kijelző, csak haladóknak

Érkezik az úgynevezett Apple phablet, az eddigi legnagyobb, közel 6,5 inches kijelzővel rendelkező iPhone. Speciális célközönségnek, a multitasking profi művelőinek. Ez a modell venné át az iPhone X helyett a csúcskészülék szerepét, annak árával együtt.

iphone-ipad-apple

Sajátmárkás fejhallgató - AirPod Upgrade

Az AirPod sikerén felbuzdulva sajátmárkás fejhallgatót dob piacra a cég, amelynek jobb hangminősége és magasabb ára lesz, mint a mostani Air Podnak.

aipod-headphone-fejhallgató-apple

2018-ban is gondoskodunk róla, hogy a legjobb, legmegbízhatóbb üzletekből szerezhesd be az Apple újdonságait. Ide kattintva elérheted valamennyi almás csúcsmodellt.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.