Aprópolisz a Premier Outletben Aprópolisz a Premier Outletben

Még hátra van pár hét a nyárból, és bár az ovi már elkezdődött sok helyen, még számos nap olyan nap jöhet, amikor programot kell biztosítani a gyerekeknek. Tökéletes lehetőség erre az Aprópolisz, a világ első Playmobil játszóháza.

Az életnagyságú Playmobil elemekből felépített játszóváros temérdek lehetőségt biztosít a gyerekek fantáziájának kiélésére. Kalózok, királyfik, hercegnők, rendőrök, tűzoltók bőrébe bújhatnak és kellékeikkel játszhatna. A felépített elemek és bábuk mellett a játszóváros jelmezeket is biztosít, így a játék tökéletes lehet!

Hogy a felnőttek is kihasználhassák a gyerekek játékidejét, eláruljuk, hogy az Aprópolisz a Premier Outlet keretein belül működik. Így amíg az utód épp megmenti a világot/a várost/a királylányt/a királyfit, a szülők - vagy legalább egyikük - elnézeghetnek a világmárkák sorai között, és hihetetlen kedvezménnyel vehetik meg szívük vágyát. Amennyiben az kapható.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints ide vagy a képekre, és tudj meg mindent az Aprópolisz épüléséről, nyitvatartásáról, sőt akár a bérléséről!

Jó szórakozást!

aprópolisz-premier-outlet

aprópolisz-premier-outlet

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.