Áreső a Praktikerben Áreső a Praktikerben

Van az úgy, hogy végignézel a lakáson, és hirtelen ráébredsz, hogy évek óta ugyanolyan. Erre az ablakra elkélne egy új függöny, azt a sarkot feldobná egy váza, kéne a falra egy dekoratív falikar. Akad egy-két konnektor is, amit ki kéne cserélni. Nyilván, ez pénztárca kérdése is. Van, ami ebben az áruházban akciós, néhány dolgot a másikban kapsz meg olcsóbban. Ezt persze meg kell szervezni: vagy elmész mindenhova vagy órákat töltesz a neten, hogy minden egyes darabot a legoptimálisabb feltételekkel találj meg.

praktiker-webshopakció

A Praktiker most egyetlen huszárvágással segít megoldani ezeket a problémákat. A 2017.07.17-23-ig  tartó akció keretében akár 40% kedvezménnyel rendelhetsz a webshopból! Ez már olyasmi, amiért megéri ide vagy a képre kattintani és végignézni, mitől lehetne praktikusabb, kényelmesebb vagy egyszerűen otthonosabb az élet a lakásban. 

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Tavaszi árzuhanás a Sportfactorynál

Tavaszi árzuhanás a Sportfactorynál

Adidas és Nike utcai és sportcipők leértékelve a Sportfactory tavaszi árzuhanásán.

Mindent mindennel - nyári in extenso katalógus az Auchanban

Mindent mindennel - nyári in extenso katalógus az Auchanban

Ugye milyen felemelő érzés az, amikor van három olyan ruhadarabod, ami tulajdonképpen öt különböző outfit? Az Auchan in extenso márkája olyan darabokkal jön a nyárra, amelyeket tetszésed szerint keverhetsz, variálhatsz, gombolhatsz össze vagy fordíthatsz ki.

Háztartási gépek, tévék, okos kütyük akciója az Auchanban

Háztartási gépek, tévék, okos kütyük akciója az Auchanban

Turbózd fel a háztartást vagy szerezd be a legokosabb telefonokat az Auchanból!