Áreső a Praktikerben Áreső a Praktikerben

Van az úgy, hogy végignézel a lakáson, és hirtelen ráébredsz, hogy évek óta ugyanolyan. Erre az ablakra elkélne egy új függöny, azt a sarkot feldobná egy váza, kéne a falra egy dekoratív falikar. Akad egy-két konnektor is, amit ki kéne cserélni. Nyilván, ez pénztárca kérdése is. Van, ami ebben az áruházban akciós, néhány dolgot a másikban kapsz meg olcsóbban. Ezt persze meg kell szervezni: vagy elmész mindenhova vagy órákat töltesz a neten, hogy minden egyes darabot a legoptimálisabb feltételekkel találj meg.

praktiker-webshopakció

A Praktiker most egyetlen huszárvágással segít megoldani ezeket a problémákat. A 2017.07.17-23-ig  tartó akció keretében akár 40% kedvezménnyel rendelhetsz a webshopból! Ez már olyasmi, amiért megéri ide vagy a képre kattintani és végignézni, mitől lehetne praktikusabb, kényelmesebb vagy egyszerűen otthonosabb az élet a lakásban. 

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Szuper fotózáshoz szükséges eszközök és trükkök profi gép nélkül is.

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

A nyár és a vakáció közepén az egyik legjobb hétköznapi programok egyike csak úgy bicajozni az utcákon. Ha pedig a gyerekek még nem biztosak a tudásukban, szerezz be nekik egy alkalmas, kicsiknek való futóbringát vagy gyerekbiciklit!

Akciós Nike Air Max Axis a Sportfactoryban

Akciós Nike Air Max Axis a Sportfactoryban

Különlegesen kényelmes, ideális nyári sneaker vár a Sportfactoryban akár 32%-os kedvezménnyel!