Auchan saját márkás termékek széles választéka Auchan saját márkás termékek széles választéka

Az Auchan évtizedek óta jelen van Magyarországon és sajátmárkás termékeinek száma egyre csak nő. Mára már mintegy 5000 termék tartozik ebbe a kategóriába. Persze, az ember néha azt gondolja, miért kísérletezzek egy olyan márkával, ami látványosan olcsóbb, mint az általam már ismertek. Nehéz elképzelni, hogy ugyanolyan minőséget képvisel, mint a márkásabb termékek.

Pedig de! Amikor egy áruházlánc saját márkát alkot, kiemelt figyelmet fordít a minőségellenőrzésre és a beszállítókkal való szoros együttműködésre és hogy lehetőség szerint a legjobb hazai gyártókkal dolgozzon. Így tett az Auchan is, és hogy sikerrel járt, azt saját termékeinek nagy - és egyre növekvő - száma mutatja.

Ha érdekelnek az Auchan sajátmárkás termékei, készítettünk egy rövid válogatást az aktuális akciós katalógus termékeiből.

Az akció 07.28-08.03 között érvényes

Válassz fürdőszobai cikket vagy élelmiszert, a kávétól a fagyiig mindent megtalálsz! 

 auchan-sajat-marka-globalplaza

Ha ruhát keresel, akkor sem kell a legközelebbi Auchannál messzebbre menned! Jó minőségű, divatos darabok várják az egész családot!

auchan-saját-ruhak-globalplaza

Ne feledd: bevásárláskor válaszd az Auchan sajátmárkás termékeit!

Ha már úgyis bevásárolsz, ne hagyd ki a lehetőséget! Vásárold meg az idei Sziget bombakoncertjére a jegyet az Auchanban, kezelési költség nélkül - Rihanna augusztus 11-én vár téged!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?