Augusztusi Vásárlási maraton a Premier Outletben Augusztusi Vásárlási maraton a Premier Outletben

Elképesztően megtolja a nyár végét a Premier Outlet. A hétvégén megkezdődik az outlet központ évi legkülönlgesebb, óriási akció tripje! 

Az augusztus 25-27-ig tartó Vásárlási maraton ideje alatt csaknem 90 üzlet válogatott akciói közül szemezgethetsz. Nincs is szebb módja, mondjuk, a ruhatár felfrissítésének, mint egy olyan kedvezmény trip, ahol nem hogy feleannyiért, de akár 90%-kal olcsóbban hozzájuthatsz a kedvenc kiszemeltekhez. Ezt kínálja most a Premier Outlet, úgyhogy nézzük is a részleteket!

premier-outlet-vásárlási-maraton

Az alábbiakban felsorolunk néhányat azok közül az különleges, exkluzív üzletek közül, amelyek 90%-os kedvezményt kínálnak. Már ezek a nevek elegendőek ahhoz, hogy kapjuk magunkat, és ész nélkül rohanjuk a Premierbe a hétvégén.

  • Basefield: 50-70-90%
  • Gas Jeans: 70-90%
  • Mango: 90%
  • Mustang: 90%
  • Pierre Cardin: 80%
  • Salamander: 50-70%

A döbbenetes kedvezmények teljes listáját itt töltheted le:

premier-outlet-vásárlási-maraton-kedvezmények-letöltése

Hogy a lehető legkönnyebben eljuthass a hétvégén a Vásárlási maratonra, a Premier Outlet ingyenes, fél óránként induló buszjáratot biztosít a Nyugati térről és a Széll Kálmán térről Biatorbágyra. A buszjárat mellett ráadásul meghosszabbított nyitvatartással vár téged az outlet központ.

H-Cs: 10:00-20:00
P-SZO: 10:00-22:00
V: 10:00-20:00

A buszjáratok részletes infóit itt találod.

Használd ki még a nyár végét egy nagy beszerzésre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.