Az okos az új szexi - nőnap a 21. században Az okos az új szexi - nőnap a 21. században

Ünnepeljük március 8-án azokat a nőket, akik saját vállalkozásba kezdtek, akik vezető fejlesztők lettek, akik díjakat nyertek! Ünnepeljük azokat, akik önálló jövedelemmel rendelkeznek! Azokat, akik a gyermeknevelésben, az otthonteremtésben találják meg és teljesítik ki önmagukat. Ünnepeljük azokat, akik szavazhatnak!

Eredetileg a nők választójogának kivívását ünnepelték a Szovjetunióban március 8-án. Azóta egy újabb olyan nap lett belőle, amikor virágot adunk családtagjainknak és kolléganőinknek. 

Tegyük a nőnapot ismét olyan ünneppé, amikor büszkék lehetünk valamire. 

Például arra, hogy Magyarországon csökken a különbség a nők és a férfiak fizetése között. Vagy hogy minden 3. vállalkozás tulajdonosa vagy vezetője nő. Ezek a célok - a bérkülönbség eltűntetése, egyenlő ebírálás egy pozíció megpályázása esetén - legalább olyan magasztosak és fontosak, mint annak idején a választójog kivívása. 

női-vállalkozó

„A nők precizitása, hosszú távú gondolkodása, együttműködési hajlandósága, a barátságos légkör megteremtésének képessége, és az úgynevezett „női megérzés” mind olyan jellemzők, amelyeket sikerrel lehet kamatoztatni az üzleti életben. Tanulmányok szerint a női vállalkozók a férfiaknál óvatosabbak a gazdasági és pénzügyi kockázatvállalás területén, és kisebb méretű, ugyanakkor hosszútávon fennmaradó vállalkozásokat hoznak létre. A tapasztalatok szerint a női vállalkozások tevékenysége jellemzően nagyobb társadalmi megtérüléssel kecsegtet.”

(Forrás: http://hrglobe.hu/munka/noi-vallalkozok-tamogatasa-az-europai-unioban/)

teamwotrk-ábra-női-vállalkozók

Ne engedd, hogy bármilyen statisztika elvegye a kedved a vállalkozástól! Akaraterővel, kitartással és legjobb eszközök segítségével te lehetsz a következő sztárvállalkozó!

acer-laptop-office-depot

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.