C&A divatbemutató 2012

Ez egy archívált hír,a cikk érvényessége eddig tartott: 2012-11-26Most tartotta nemzetközi divatbemutatóját a C&A. A 2012-es őszi/téli ruhákat felsorakoztató eseményt élőben lehetett követni a C&A honlapján. Nálunk visszamenőleg is megnézhetitek az egész bemutatót.
 KAPCSOLÓDÓ TARTALOM
 C&A nyári fürdőruha és ruha akció
 C&A like a vállfákon
 C&A

Bemutatta 2012-es őszi/téli kollekcióját a C&A. A divatmárkák szokásosan már a nyár elején nyilvánosságra hozzák az őszi divat egyes darabjait, hogy előre készülhessünk az újdonságokra. A nagyszabású divatbemutató teljes videóját nálunk is megnézhetitek.

  


Felhasznalo:
Brigus
Dátum:
2012-10-12 10:50:30

Én nagyon kedvelem a C&A darabjait, ki is néztem, mit veszek meg az őszi/ téli kollekcióból! Szerintem még pont elfogadható árkategória, bár jobban szeretem akcióban megvenni a ruhákat is.. Nem rég kaptunk kuponokat az ELMŰ-től, és találtam benne C&A-sat is!! 25 % kedvezménnyel vehetek meg egy terméket:) Úgy örülök, mert csak annyit tettünk, hogy pontosan fizetjük a számlát, így minden hónapban küldenek kuponfüetet. A többi sem rossz, ami benne van, könyvutalvány, színházjegy kedvezmény:) Na indulok is mindjárt , biztos feldobja a napom egy új ruhadarab:)) Puszi: Brigus

 [1] 

Új hozzászólás
Név:
E-mail:
Az email cím nem jelenik meg a hozzászólás-ban!
 
  Kérjük írja be a balioldali számot!
 
 
  Új hozzászóláshoz nem szükséges regisztráció, csak adja meg a fentieket és már mehet is. Kérjük valós e-mail címet adjon meg hozzászólásához, csak így vehet részt nyereményjátékunkban. A GlobalPlaza Kft fenntartja a jogot, hogy törli az obszcén tartalmú hozzászólásokat.