Converse surranók a menő tavaszért! Converse surranók a menő tavaszért!

Bevallom férfiasan, mielőtt elkezdtem cikkeket írni a sneakerekről, csak annyit tudtam a Converse-ről, hogy egy menő márka és nagyjából mindenkinek van olyanja. És hogy Will Smith nagyon szerette a magas szárú feketéjét Legenda vagyok-ban. 

Viszont amióta folyamatosan figyelem a különböző sneakereket, köztük a Converse-t is, egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy hát kéne. Az én stílusom elég minimalista, imádnék egy fekete, fehér vagy bordó alapdarabot. De tényleg ennyire jó ez a márka? Vagy csak a hype nagy körülötte? Nos, tényleg ennyire jó. Mondhatnám, hogy szinte akkora rajongó vagyok, mint Réka, akivel a Converse-ről és a márka iránti rajongásról ebben az interjúban beszélgettünk. 

Ha te is kíváncsi vagy, mi lehet a hozzád legjobban passzoló sneaker, kattints ide vagy a képre, és találd meg a tutit akciósan a Sportfactoryban!

converse-tornacipő-sportfactory

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.

Ismerd meg a Rózsakertet!

Ismerd meg a Rózsakertet!

A Rózsakert Buda kis ékszere. Ha a Gábor Áron utca környékén élsz vagy dolgozol, esetleg mindkettő, akkor abszolút megfelelő hely bevásrálásra, kávézásra, egy kis kötetlen időtöltésre a barátnőkkel.