Converse surranók a menő tavaszért! Converse surranók a menő tavaszért!

Bevallom férfiasan, mielőtt elkezdtem cikkeket írni a sneakerekről, csak annyit tudtam a Converse-ről, hogy egy menő márka és nagyjából mindenkinek van olyanja. És hogy Will Smith nagyon szerette a magas szárú feketéjét Legenda vagyok-ban. 

Viszont amióta folyamatosan figyelem a különböző sneakereket, köztük a Converse-t is, egyre jobban foglalkoztat a gondolat, hogy hát kéne. Az én stílusom elég minimalista, imádnék egy fekete, fehér vagy bordó alapdarabot. De tényleg ennyire jó ez a márka? Vagy csak a hype nagy körülötte? Nos, tényleg ennyire jó. Mondhatnám, hogy szinte akkora rajongó vagyok, mint Réka, akivel a Converse-ről és a márka iránti rajongásról ebben az interjúban beszélgettünk. 

Ha te is kíváncsi vagy, mi lehet a hozzád legjobban passzoló sneaker, kattints ide vagy a képre, és találd meg a tutit akciósan a Sportfactoryban!

converse-tornacipő-sportfactory

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

F&F nyári kollekció

F&F nyári kollekció

Itt az F&F nyári kollekciója! Találd meg benne a legdivatosabb darabokat és dobd fel a gardróbod egy kis napfénnyel!

Nike akció a Sportfactoryban

Nike akció a Sportfactoryban

Fuss ki a világból, a nyüzsgésből, hagyd magad mögött a stresszt! Repítsenek a legjobb Nike cipők az utcán is a cél felé!

Cseremaraton a Media Marktban

Cseremaraton a Media Marktban

A Media Markt már gyúr a cserékre: akciókkal, kedvezményekkel bombáz, hogy időben és jobbra cserélhesd megfáradt készülékeidet.