Cseremaraton a Media Marktban Cseremaraton a Media Marktban

A legkülönfélébb okos kütyükre, tévékre, sőt, hűtőkre, fagyasztókraekre is vonatkoznak most az akár 20%-os kedvezmények. Utóbbiak esetében ez márkafüggetlen, a kedvezmények a Media Markt energiosztály szerint adja. 

20% talán nem tűnik egy hatalmas számnak, de ha egy drágább eszközbe, mondjuk egy jobb tabletbe vagy telefonba fektetsz, akkor 20% kedvezmény már egy igen jó kis kiegészítő ára lehet. Máris egy jó bluetooth hangszóróval, egy egérrel vagy egy fejhallgatóval együtt távozhatsz az üzletből vagy a képernyő elől.

Az alábbiakban kiválogattunk neked néhány konkrét ajánlatot, amelyeket a képekre kattintva azonnal elérhetsz. Az akció 2018. május 22-29-ig érvenyes, a részleteket és az összes ajánlatot pedig itt tekintheted meg. 

Samsung és LG televíziók

samsung-lg-media-markt-akció

Hűtők, fagyasztók

nagy-háztartási-gép-akció-media-markt

Tablet, laptop, monitor, nyomtató

tv-laptop-tablet-akció-medi-markt

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.