Decathlon nyitás a Nyugati téren! Decathlon nyitás a Nyugati téren!

Ujjongás és örömtánc fogadta a hírt, hogy a Decathlon a belvárosban is nyit egy áruházat. Végre nem kell órákat buszozni vagy a dugóban araszolni az autóval, ha szeretnénk kijutni az egyik sportszaküzletbe!

A Decathlon nagyon kedvező áron jó minőségű sportszereket, túrafelszereléseket, cipőket, dresszeket árusít, érthető hát, hogy nagyon népszerű Magyarországon is. Mivel a nemzet sportbuzgósága nagy lökést kapott a két nagy nyári sportesemény sikereinek hatására, logikus, hogy a sportáruházakat el fogja önteni a vásárolni kívánó tömeg.

A belvárosi nyitás a jövőre nézve is nagyszerű ötletnek tűnik, tekintve a budapesti fesztiválok hihetetlen sikerét és népszerűségét. A sátrazni kívánó fesztiválozó akár a vonatról leszállva azonnal megveheti a jó árú, jó minőségű sátrat, polifoamot vagy az akár évekre szóló fesztivál cipőt. 

A nyitás alkalmából a Decathlon változatos versenyekkel, gyerekprogramokkal, ajándékokkal és nyereményekkel vár minden nap, 19:30-ig a Nyugati téren! 

Kattints a képekre, hogy egy kis ízelítőt kapj a Decathlon kínálatából!

Iskolakezdési akciók

decathlon-nyitás-globalplaza

 

Túrázás, kempingezés

decathlon-nyitás-globalplaza

 

Tánc, jóga

 

 

decathlon-nyitás-globalplaza

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.