IKEA irodabútorok - csinálj inspiráló irodát otthon! IKEA irodabútorok - csinálj inspiráló irodát otthon!

Életünk jelentős hányadát töltjük a munkahelyünkön, ezért létfontosságú lehet, hogy milyen környezetben dolgozunk. A minket körülvevő színek, bútorok, az általuk teremtett hangulat nagyban befolyásolja a teljesítményünket, munkakedvünket, hatékonyságunkat. Akár munkáltató vagy akár otthonról dolgozol, fontos, hogy a környezeted jótékonyan hasson a munkavégzésre.

Az IKEA termékeivel most viszonylag olcsó és egyszerű eszközökkel is kialakíthatsz egy kis dolgozó sarkot az otthonodban vagy feldobhatod munkatársaid hétköznapjait.

Nézd meg összeállításunkat és legyen a Te irodád a legmenőbb!

Egymás mellett a retro és a klasszikus stílus! Az IKEA-nak klassz, gondosan tervezett retro cuccai vannak, de nem riad vissza a szépen formázott, régiesebb dizájntól sem. Dolgozni mindkét lámpa mellett élmény. 

ikea-lámpák-globalplaza

ARÖDAsztali lámpa, szürke, ár: 9 990 Ft  

BAROMETERAsztali lámpa, nikkelezett, ár: 9 990 Ft  

Nem mindegy, hogy min ülsz napi 8-10 órát.  Választhatsz rendes, tisztes, modern forgószéket - gyakorlatilag szinte fontelt - vagy dolgozhatsz egy 20. század elejét, a boldog békeidőket idéző, szép, mégis játékos kialakítású székből. A döntés csak a tiéd.

  ikea-székek-globalplazaMALKOLMForgószék, Bomstad fekete, ár: 22 990 Ft                                         

FEODORForgószék+karfa, fekete, ár: 39 990 Ft

Ha már a székeknél tartunk, nem hagyhatjuk szó nélkül egy jó iroda szabadidős helyiségeit. Legyen az étkező vagy pihenő szoba, a megfelelő ülő alkalmatossággal kell ellátni, hogy megfelelően tölthesse be a neki szánt szerepet. A Google irodáo óta pedig tudjuk, hogy a szín és a dizájn milyen fontos, ezért most két egészen furcsa széket mutatunk. Ha önmagukban nézzük őket, talán nem ezek a legszebb darabok a világon, de ha egy egész helyiséget teleraksz velük, hirtelen színnel és élettel töltik meg a teret.

székek-ikea-globalplazaVILMAR szék, narancssárga, krómozott, ár: 9 990 Ft

JANINGE szék, sárga, ár: 12 990 Ft

Haladjunk még egy kicsit a menő dizájn vonalon. Ha azt akarod, hogy a tiéd legyen a legfuturisztikusabb iroda, vegyél olyan ülőkét, ami LED fénnyel világít! Ha pedig a rusztikus stílus a gyengéd, kövesd a divatot és szerezz be néhány fa rekeszt és raklapot asztlnak, tárolónak vagy aminek csak szeretnéd. Kizárólag a kreativitásod szab határt.

ikea-iroda-székek-globalplaza

IKEA PS 2014 LED-es állólámpa, ülőke, bel-/kültéri, narancssárga ár: 17 990 Ft

KNAGGLIG fadoboz, fenyő, ár: 3 490 Ft  

Végül nézzünk néhány díszpárnát egy pihenő- vagy várószobába! Mutatunk néhány egészen kellemes megjelenésű, színes és kedves díszpárnát valamint egy meglepően morbid, nagyon eredeti összeállítást. Igen, azok ott szemgolyók és halak!

ikea-díszpárnák-iroda-globalplazaTILLFÄLLE díszpárnahuzat, vegyes minták, ár: 1 290 Ft  

GILTIG, díszpárnahuzat, piros, ár: 2 490 Ft  

A nyár a nagy felújítások ideje. Ha Te is mostanában tervezed átalakítani az irodádat, menj az IKEA-ba és válassz a retrótól az igazi klasszikuson át az egészen modernig bármit, ami csak megtetszik. Hidd el, megéri! Inspiráló környezetben mindenki motiváltabb és hatékonyabb lesz!  

Slusszpoén a végére! A vendégeidet, ügyfeleidet is meghökkentheted, hogy oldott, fesztelen hangulatban induljon a tárgyalás. 

ikea-díszpárna-globalplaza

 

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?