Saul fia DVD és Blu-ray film vásárlás Saul fia DVD és Blu-ray film vásárlás

Az elmúlt hónapokban hatalmas nemzetközi elismerést kivívó és 25 különböző rangos díjat bezsebelő hazai sikerfilm, a Saul fia végre házimozis kiadásban is elérhetővé válik a nagyközönség számára. 

Habár a magyar mozikban még mindig nagy sikerrel fut, a többek közt Golden Globe-és Oscar díjjal is jutalmazott alkotás áprilisban DVD-n és Blu-ray-en is megjelenik majd, és mindkét változaton rengeteg extra tartalom is helyet kap majd.


Hol kapható a Saul fia DVD?

Tulajdonképpen minden áruházban, ahol lehet egyébként is DVD-t kapni. Alexandrától, a Media Markton át a kisebb DVD üzletig, pl.: Rocky DVD áruház. A DVD változat kétlemezes, díszdobozos kiadásban, 25 ezer példányban kerül forgalomba április 15-én. Az első korong magát a filmet, valamint az alkotók audiokommentárját tartalmazza, a második lemezen pedig az extrák lesznek megtalálhatóak. 


Saul fia DVD Árak itt...

 

Saul fia DVD háromlemezes limitált kiadás:


A néhány nappal később, április 18-án boltokba kerülő háromlemezes kiadás viszont limitált és mindössze 3000 példány készült belőle.
Ez a doboz az előző verzió két DVD-je mellett a filmet Blu-Ray lemezen is tartalmazza, valamint egy 35 milliméteres kockát a film eredeti kópiájából és egy 28 oldalas füzetet a Saul fia történelmi hátteréről és művészeti koncepciójáról. Mikor lesz a TV-ben a Saul fia?

A Saul fiát magyarországi bemutatása óta már 240 ezer néző látta, ám akár egész évben megtekinthető lesz majd bizonyos mozikban, Budapesten és vidéken is. A filmet a tévénézők az RTL Klub képernyőjén láthatják majd először idén ősszel, mindennemű megszakítás és reklám nélkül.

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Media Markt Rocky Könyv és DVD webáruház

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

Nincs még értékelve, légy te az első!
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Film Akciók

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Nike akció a Sportfactoryban

Nike akció a Sportfactoryban

Fuss ki a világból, a nyüzsgésből, hagyd magad mögött a stresszt! Repítsenek a legjobb Nike cipők az utcán is a cél felé!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

A legjobb minőségű elektromos szerszámokat keresed otthoni barkácsoláshoz vagy lakásfelújításhoz? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis a Praktiker kínálatában most rengeteg akciós terméket találsz!

Borítsd virágba teraszod a Praktikerrel!

Borítsd virágba teraszod a Praktikerrel!

Tavaszi virágözön a Praktikernél. Törzsvásárlóként akár 10% kedvezménnyel!