Nike Lunarglide 8 futócipő bemutató Nike Lunarglide 8 futócipő bemutató

Egyedül Te húzod meg a saját határaidat! A Nike LunarGlide legújabb modelljével a végtelenbe is elfuthatsz. Jó ideje már a LunarGlide sorozat darabjai képviselik a márka futócipőinek csúcskategóriáját, mivel anyaguk és kidolgozásuk lehetővé teszik a nagyon magas terhelést. Ezekkel a cipőkkel igazán komoly teljesítményt lehet nyújtani.

A LunarGlide széria legújabb darabja, a Lunarglide 8-as, a többi csúcscipőhöz hasonlóan a gonddal tervezett külső mesh réteggel jött ki, amely könnyű, légáteresztő, ezáltal megkönnyíti a bőr természetes légzését és segíti a légellenállás legküzdését.

nike-futócipő-playmax-globalplaza

A talp rész az innovatív Lunarlon technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy a talp könnyű, lézerrel vágott hab réteggel van körülvéve és megtámogatva, ami 30%-kal könnyebb, mint a hagyományos Phylon. Ez sokkal egyenletesebb súlyeolszlást tesz lehetővé, így könnyíti meg a nagyobb sebesség gyors elérését, csökkenti a lábra nehezedő fájdalmas nyomást.

nike-futócipő-playmax-globalplaza

Dynamic Support élek szintén segítik a súlyelosztást és könnyű stabilitást biztosítanak futás közben.

nike-futócipő-playmax-globalplazaz

A design eltér kicsit a megszokottól, de minden jövőbe mutató technológia valami ilyesmivel jár. A Nike Lunarglide 8 valóban úgy néz ki, mint egy cipőbe oltott űrsikló.

Vásárold meg a Playmaxban, és a határ a csillagos ég!

nike-futócipő-playmax-globalplaza

Tedd fel boltodat, üzleted a globalplázára ingyen és érj el igazi vásárlókat!