Extra nyári kiegészítők a Media Marktból Extra nyári kiegészítők a Media Marktból

Tedd teljessé a nyarat a megfelelő kiegszítőkkel! Ha hosszabb utazásra indulsz, elengedhetetlen egy minőségi fej- vagy fülhallgató. A Media Markt leértékelésében csak a legjobb minőségű Pioneer kellékeket találod meg! Részletekért kattins a képekre!

Az utazások megörökítéséhez elengedhetetlen a legprofibb fotós készülék és az ehhez való kiegészítők. Go-Pro kamera, powerbank, selfiebot, állvány vagy fényképnyomtató? Szerezd be mindet a Media Markt leértékelésén!

Ahhoz pedig, hogy nyugodtan indulj útnak egy hosszabb nyaralásra, vagy kényelmesen teljenek otthon a nyári hétvégék, néhány okos kütyüvel nem csak az ökológiai lábnyomodat csökkentheted, de az otthonod kényelmét is növelheted!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.