Fesztiválozz a Media Marktban is! Fesztiválozz a Media Marktban is!

Az iskolával együtt újraindul a munkaverkli is. Szükség van új nyomtatóra az irodában, a kollégának új telefonra, mert az előző leesett a motorcsónakról szelfizés közben. Cserélni kell a monitort, mert a régin már csak a Derricket lehet élvezhetően nézni. És persze az új kollégának is meg kell venni a laptopot, mert nem tud normálisan dolgozni a régi lyukkártyás modellel.

Ok, talán itt-ott kicsit túlzásba estem, de érted mire gondolok. A szeptember ugyanúgy az újrakezdést jelenti, mint a tavasz, csak egy kicsit más szempontból. A Media Markt felkészült erre, és egy rakás terméket akciósan bocsát a rendelkezésedre. Az alábbiakban mutatunk néhány példát, ide kattintva pedig böngészhetsz a teljes kínálatból.

Az akció 2015.09.25-ig tart.

media-markt-kedvezmény-hp

samsung-kedvezmény-media-markt

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.