Fesztiválozz a Media Marktban is! Fesztiválozz a Media Marktban is!

Az iskolával együtt újraindul a munkaverkli is. Szükség van új nyomtatóra az irodában, a kollégának új telefonra, mert az előző leesett a motorcsónakról szelfizés közben. Cserélni kell a monitort, mert a régin már csak a Derricket lehet élvezhetően nézni. És persze az új kollégának is meg kell venni a laptopot, mert nem tud normálisan dolgozni a régi lyukkártyás modellel.

Ok, talán itt-ott kicsit túlzásba estem, de érted mire gondolok. A szeptember ugyanúgy az újrakezdést jelenti, mint a tavasz, csak egy kicsit más szempontból. A Media Markt felkészült erre, és egy rakás terméket akciósan bocsát a rendelkezésedre. Az alábbiakban mutatunk néhány példát, ide kattintva pedig böngészhetsz a teljes kínálatból.

Az akció 2015.09.25-ig tart.

media-markt-kedvezmény-hp

samsung-kedvezmény-media-markt

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.