Főnöki élmény! Főnöki élmény!

Az ülő munka több szempontból sem barátunk. Egyrészt, ugye, egész nap ülni kell, kevés mozgást tesz lehetővé, hacsak te magad nem gondoskodsz mozgásról magadnak a munkaidőd után. Másrészt - és ez talán furán hanzik - az ülés, pontosabban az ülésből felállás, a szervezet, a térdek, az ízületek számára az egyik legmegterhelőbb mozgás forma.

Ezért egyrészt ajánlott tényleg minden órában 10 percre felállni és mozogni kicsit, másrészt olyan székben kell dolgozni, ami a lehető legkényelmesebb. 

Arról a titkon, vagy talán nem is olyan titkon felbukkanó érzésről nem is beszélve, hogy egy marha nagy bőrfotelben elnyúlva az ember tényleg hatalommal teli főnöknek érezheti magát, hát nem? De legalábbis tud pihenni egy nagyot.

Most bemutatunk három olyan irodai széket az Office Depot kínálatából, amelyek megkönnyíthetik az ülőmunkával járó kényelmetlenségeket és még az egót is kiszolgálhatják. Ha tetszik, csak katt a képre és már meg is tudod a részleteket!

Ide kattintva megnézheted, sőt meg is rendelheted az Irodabirodalom valamennyi termékét.

niceday HUDSON főnöki bőrfotel, fehér

niceday-bőrfotel-fehér-office-depotÁr: 31 999 Ft

niceday HUDSON főnöki bőrfotel, fekete

niceday-hudson-főnöki-bőrfotel-office-depotÁr: 31 999 Ft

Niceday Ness irodai munkaszék

niceday-ness-irodai-munkaszék-office-depotÁr: 13 999 Ft

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.