Gyönyörű Helly Hansen sneaker a vizisportokhoz Gyönyörű Helly Hansen sneaker a vizisportokhoz

Gyerekkoromban többek között kalózkapitány akartam lenni. Tudom, kissé elcsépelt vágyálom, de én egy űrvitorláson akartam kalózkapitány lenni. Lenyúltam anyukám kalapját és csizmáját, sálat kötöttem a fél szemere, műanyag kardot az oldalamra és a felfordított dohányzóasztalon kiabáltam olyanokat, mint hogy "Bolygó, bolygó a láthatáron!" A jelmez egyébként változatosan felhasználható volt, ugyanebben játszottam Zorrót.

Aztán, sok-sok évvel később megismertem egy srácot, aki ténylegesen hajózik. Két vitorlása is van, azokon alszik, megvan az összes hozzávalója, ruházata, kelléke, mindene. Célommá vált, hogy elkiálthassam magam a hajóján, hogy "Föld a láthatáron!", és hogy legalább egyszer kardot ránthassak a fedélzeten. Első lépésemmel azonban nagyjából rögtön hasra estem. Illetve hátra. Pontosan úgy, mint egy rajzfilmben vagy burleszkben. 

Félreértések elkerülése végett, tudom, hogy az ember nem tűsarkúban megy vitorlázni, de azt gondoltam, egy sima tornacipő megteszi. Tévedtem. Kiderült, hogy az erős gumi talp nélkülözhetetlen. Szerencsére nem lett nagyobb bajom, egyedül kalózkapitányi büszkeségem sérült némileg. Ettől függetlenül azért szerét ejtettem egy kiáltásnak és egy fellengzős "A fedélzetre léphet!" mondatnak. Igazán nagyon jól esett, és boldoggá tettem vele egy 20 évvel ezelőtti, álmodozó kislányt. 

Tehát, horgonyt fel, találd meg a tökéletes cipőt bármilyen olyan vizisporthoz, amihez nem kell konkrétan alámerülni!

Kezdd a Helly Hansen Kordellel! A gondosan tervezett talp segíti a tapadást, így nem esel hasra, a valódi bőr felsőrész pedig egész nap kényelmes viseletet biztosít, ráadásul vízálló anyaggal kezelt. A cipőt ezen felül könnyű túrákhoz, kiránduláshoz is jó szívvel ajánljuk.

Keresd ezt a sneaker csodát a Playersroom polcain vagy a webáruházban! Ide vagy a képekre valamennyi részletet megtalálsz.

helly-hansen-kordel-férfi-utcai-cipő-playersroom

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.