Halott Pénz páros pólók, bögrék, kulcstartók a Playersroomban Halott Pénz páros pólók, bögrék, kulcstartók a Playersroomban

Andalogjunk tovább a Valentin-nap romantikus ösvényén! Kísérőnk ezúttal a Halott Pénz és a Dorko!

halott-penz-dorko-playersroom-valentin-nap

A Dorko mindig híres volt egyediségéről, kifejezetten hangsúlyt fektet arra, hogy az általa gyártott termékekben kitűnj a tömegből. Ugyanezt a gyakorlatot követi akkor is, amikor talán az egyik legtrendibb, legkönnyebben elcsépelhető ünnep kapcsán válogathatsz a ruháikból. Igen, a Valentin-napról beszélek...

Még Valentin-napra is be tudsz szerezni olyan ajándékot, ami még különlegesebbé teszi az együtt töltött időt, sőt! Halott Pénz dalszövegekkel a hátadon, a kulcstartódon, esetleg a bögréden vagy a karkötődön még akkor is egyedi lesz a megjelenésed, ha a párja - illetve a te párod - nélkül mutatkozol. Ok, ez talán nem érvényes a bögrére.

Ha szeretnél egy kicsit kilépni a szokásos fehérnemű-desszert-virág-karóra ajándékdobozból, nézz szét ezek között a cuccok között! A képekre kattintva azonnal megismerheted a részleteket, sőt akár rögtön rendelhetsz is!

halott-pénz-dorko-playersroom-valentin-nap

Minden termék érdekel? Katt a linkekre és válaszd ki a tökéletes ajándékot!

Ruházat

Kiegészítők

Vegyes

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.