Hasznos karácsonyi ajándékok a sport jegyében Hasznos karácsonyi ajándékok a sport jegyében

Folyamatos kérdés, hogy mit adjunk karácsonyra szeretteinknek, mi pedig most ezért olyan karácsonyi ajándékötleteket gyűjtöttünk össze, amik az egészséges életmód jegyében hozzájárulhatnak ahhoz, hogy mindennapjainkban is fittek maradhassunk. Ha ilyen ajándékokkal lepjük meg családtagjainkat, barátainkat, akkor egy kicsit mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy odafigyeljenek ők is saját egészségükre.

Arra azért nem árt odafigyelni, hogy mindenkinek olyan sporteszközt vagy kiegészítőt vegyünk, ami közel áll a szívéhez, tudjuk róla, hogy régóta szeretne már ilyet, vagy szívesen használná.

Szánkó, bob, popsisí

A tökéletes ajándék olyan kisgyerekeknek, akiknek még nincs szánkójuk. Reméljük, hogy némi hó is lesz majd hozzá. Egy hócsúszkát akár már 990 Ft-ért is beszerezhetünk, ha pedig a legjobb minőségű faszánkót szeretnénk választani, akkor érdemes a Spartan Hörner egy személyes, összecsukható fa szánkóját választani.

Ugrálókötél, fitneszlabda és társaik

Jól jöhet egy olyan fitneszkiegészítő is, amit szinte bárki, bármikor mindenféle kötöttség nélkül használhat. Ugrálókötelek közül érdemes jó minőségűt választani, ilyen például az Everlast bőr ugrálókötél. De ha nagyon olcsót szeretnénk, akkor akár már 350 Ft-ért is találhatunk.

Az ugrálólabda vagy fitneszlabda is hasznos ajándék lehet: a gyerekek fejleszthető álló- és koordinációs képességüket, míg a felnőtteknek a számítógép előtt ülve is nagyon jó hatása van. Gyerekeknek érdemes valamilyen jópofa mesefigurás ugrálólabdát választani, például lányoknak Sofia hercegnőset, fiúknak autósat. Felnőtteknek az egyik legolcsóbb tréninglabda 1700 Ft-ért már kapható, de ha tudjuk, hogy helyhiány van abban a lakásban, ahová az ajándékot szánjuk, akkor akár egy tüskés egyensúlyozó ülőpárna is hasonlóan jó választás.

Túrázás

Azokat az ismerőseinket, akikről tudjuk, hogy szívesen túráznak az erdőben, meglephetjük túrafelszereléssel és mindenféle apró kiegészítővel. Itt érdemes vigyázni arra, hogy nehogy olyat vegyünk, amiből elég egy is és már biztosan van nekik. Ha túrázós családról van szó  és kisgyerek is van, akkor nagyon jópofa egy mesefigurás kempingszék.

Hasznos és olcsó kiegészítő az esővédő huzat hátizsákra, de egy kempinglámpa is mindig jól jöhet. 

És még számtalan hasznos ajándékot találhatsz a globalplaza Sport kategóriáját böngészve »  

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.