Hátizsák akció a Sportfactoryban Hátizsák akció a Sportfactoryban

Általában az iskolakezdési időszak a hátizsák szezon eleje. Ilyenkor lehet hozzájutni a leggyorsabban, legegyszerűbben és legolcsóbban remek, divatos táskákhoz. Ráadásul a sulibajáráson kívül is akad lehetőség egy jó hátizsák számára.

Veled is előfordult már, hogy a válltáskától, oldaltáskától megfájdult a hátad, rossz lett a gerinced? Na, ezért jó a hátizsák. Ráadásul amellett, hogy egészséges és kényelmes, változatosan viselhető. Egy jól kialakított, dizájnos hátizsákot akkor is hordhatsz, ha például a munkád megköveteli a business casual megjelenést. És, természetesen, ha a suliban van rá szükség, akkor is jó, ha a legmenőbb darabot tudod megszerezni. 

Most akár iskolába, akár munkába, akár túrázáshoz van szükséged hátizsákra, a Sportfactoryban a biztosan megtalálod a legmegfelelőbbet. Készítettünk egy rövid listát kedvenceinkből, áttekintésként a több, mint 40 táskát tartalmazó akciós kínálatról! Csak kattints ide vagy a képekre, és máris minden részletet megtudhatsz!

adidas-hátizsák-sportfactory-akció

dorko-hátizsák-sportfactory-akció

fila-hátizsák-sportfactory-akció

nike-hátizsák-sportfactory-akció

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.