Hátizsák akció a Sportfactoryban Hátizsák akció a Sportfactoryban

Általában az iskolakezdési időszak a hátizsák szezon eleje. Ilyenkor lehet hozzájutni a leggyorsabban, legegyszerűbben és legolcsóbban remek, divatos táskákhoz. Ráadásul a sulibajáráson kívül is akad lehetőség egy jó hátizsák számára.

Veled is előfordult már, hogy a válltáskától, oldaltáskától megfájdult a hátad, rossz lett a gerinced? Na, ezért jó a hátizsák. Ráadásul amellett, hogy egészséges és kényelmes, változatosan viselhető. Egy jól kialakított, dizájnos hátizsákot akkor is hordhatsz, ha például a munkád megköveteli a business casual megjelenést. És, természetesen, ha a suliban van rá szükség, akkor is jó, ha a legmenőbb darabot tudod megszerezni. 

Most akár iskolába, akár munkába, akár túrázáshoz van szükséged hátizsákra, a Sportfactoryban a biztosan megtalálod a legmegfelelőbbet. Készítettünk egy rövid listát kedvenceinkből, áttekintésként a több, mint 40 táskát tartalmazó akciós kínálatról! Csak kattints ide vagy a képekre, és máris minden részletet megtudhatsz!

adidas-hátizsák-sportfactory-akció

dorko-hátizsák-sportfactory-akció

fila-hátizsák-sportfactory-akció

nike-hátizsák-sportfactory-akció

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.