Herlitz Midi Plus iskolatáska az Office Depot-ban Herlitz Midi Plus iskolatáska az Office Depot-ban

Pár hete már dúl a nyári szünet, talán sikerült már egy kicsit rápihenni a sulira. Tudom, ilyenkor nem szívesen gondol az ember arra, hogy szeptembertől újra indul a buli. Viszont a beszerzendőkre nem árt időben gondolni.

Ilyen például a megfelelő iskolatáska. Szigorú paramétereknek kell megfelelni, hogy egy táska elmondhassa magáról: érdemes egy kisgyerek iskolai életét megkönnyíteni:

  • könnyűnek kell lennie
  • a hátrésznek igazodnia kell a gerincvonalhoz
  • legyen sok zsebe
  • a vállpánt legyen könnyen állítható és párnázott.

Ezeknek a követelményeknek nem minden iskolatáska felel meg, viszont egy rosszul megválasztott tatyó könnyen hosszabb távú sérülést, akár gerincferdülést okozhat egy kisgyereknek. Megfelelő táskát több helyen is találhatsz, mi most egyet szeretnénk kiemelni: az Office Depot-ban megtalálod a Herlitz Midi Plus szettet, aminek a hátizsák mellett része a tornazsák és a tolltartó is. Balerinás mintában, ráadásul!

A részletekért kattints ide vagy a képre, és máris minden fontosat megtudhatsz róla!

herlitz-midi-plus-iskolatáska-szett-office-depot

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.