Így várjuk az ünnepeket - adventi naptárak Így várjuk az ünnepeket - adventi naptárak

Mindenki nagyon várja a karácsonyt, de azért érdemes nem megfeledkezni az előtte lévő adventi időszakról sem, amely pont ezt a várakozást teszi ünnepivé. Sokan ilyenkor meglepik egymást naponta egy-egy pici ajándékkal, kis kedvességgel, hogy a karácsonyi türelmetlenség is jól teljen. Ehhez pedig a legtökéletesebb eszköz az adventi naptár, vagy kalendárium. Találtunk néhány igazán jót.

Klasszikus adventi naptárak
Szinte mindenhol kaphatók a klasszikus adventi naptára, amelyek ablakocskái mögött egy-egy darab csokoládé vagy cukorka található. Ráadásul ma már egyre több márka saját naptárat készít, így például válogathatunk Boci, Smarties, Kinder, Milka vagy akár Szerencsi naptárak közül is.
Naptárak itt »

Adventi zoknik
Ez a jópofa adventi naptár nem csak ajándékozásra tökéletes, hanem karácsony után viselhető is. Tizenkét pár zokni egy szalaghoz van rögzítve, amely felakasztható és 24 számozott függő is tartozik hozzá. Egyaránt kapható gyerekeknek és férfiaknak is.
Gyerek zoknik »
Férfi zoknik »

Fiókos naptár
Ez a fenyőfa alakú fiókos adventi naptár is azoknak ajánlott, akik szeretnének egyedi ajándékokat rejteni a dobozokba. Mindegyik kis fiók tetszőlegesen díszithető (ehhez segítségül kapunk egy számozott matricakészletet). Tehetjük az asztalra, de akár a falra is akaszthatjuk.
Tovább a naptárhoz »

Adventi papírzacskók
Végtelenül egyszerű, de annál hangulatosabb ez a naptár. Kis papírzsacskók, amiket az adott nap matricájával zárhatunk le. Tárolható benne szinte bármi, ami belefér: kis csoki, adventi üzenet, vagy akár egy kicsi Jägermeister.
Megvásárolható itt »

LEGO adventi naptárak
Természetesen a LEGO sem maradhat ki az adventi ajándékozásból. A naptárjaikban seregnyi LEGO minifigurát és modellt is találsz, amelyekkel kiegészítheted kedvenc készleteidet. Van itt óratorony, hó-robogó, jégkorcsolya állvány, repülőgép, buldózer és sok minden más!
LEGO naptárakért katt ide »

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.