Íme a legbohémabb Valentin-napi ajándékok Íme a legbohémabb Valentin-napi ajándékok

Szent Bálint, aki a 14. században a jegyesek és a fiatal házasok védőszentjévé vált, valószínűleg nem is sejtette, hogy a nevéhez kapcsolódó ünnep milyen jelentőséggel fog majd bírni évszázadokkal később. Arra meg még kevésbé számíthatott, hogy február 14-én, Valentin-napon, neki köszönhetően fognak majd szivecskés konfettiágyút, vagy éppen szív alakú vágódeszkát vásárolni egymásnak a szerelmes párok.

Valentin-nap meglehetősen megosztó a társadalomban, sokan csak egy amerikanizálódott giccs-ünnepnek tartják, másoknak ez egy újabb lehetőség, hogy kifejezzék egymás iránt érzett szeretetüket, megint mások pedig a két tábor között ingadoznak. Én például minden évben elhatározom, hogy nem fontos számomra ez a ünnep, azonban néhány mókás ajándéknak én sem tudok ellenállni. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legviccesebb, legbohókásabb apró meglepetéseket, amelyekkel biztosan sikert arathatsz majd kedvesednél Valentin-nap reggelén. További vicces, vidám és persze Valentin-napi kedvességekért kattints a képekre, vagy a linkekre!

1. Flying Tiger


2. Butlers


3. Stile Interio

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.