Indián nyár az F&F-nél Indián nyár az F&F-nél

Habár még korántsem kezdődött el lehűlni a levegő, azért érdemes már előre gondolkodni, hogy milyen ruhákat fogunk hordani az átmeneti időszakban, amikor a nyaralásról visszatérve a reggelek már kissé csípősebbek, napközben azonban továbbra is tombol majd a hőség.

Az idei szeptemberi divatban bátran kombinálhatod a mintákat és színeket, a megszokott őszi árnyalatok azonban a megszokott módon visszaköszönnek majd a ruhákról. Az F&F legújabb kollekciójában például ezeket a szuper darabokat vásárolhatod meg.

A kockás és az absztrak minta idén is hódít, a hidegebb évszakok megszokott melegebb árnyalatai pedig ellensúlyozzák az időjárás zordságait is. Amikor még nem köszönt be a valóban hideg évszak, kombináld őket bátran vékony harisnyával, vagy elegáns papucscipővel.

Természetesen a férfiak számára is van megfelelő őszi kollekció az F&F-nél. A lezseren elegáns szabású hézkönapi viseletet egy jól megválasztott tengerész cipővel vagy vászon lábbelivel tehetitek harmonikusabbá a kora őszi napokon.

A teljes kollekcióért kattints ide vagy a képekre!

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?