Indul a 2017-es Glamour-napok akciósorozat Indul a 2017-es Glamour-napok akciósorozat

Vigyázz, kész, rajt! Tavaly ilyenkor már tételes listám volt arról, hogy miket kell beszereznem a Glamour-napok alkalmából. Szerepelt rajta, többek között, egy router, egy fülhallgató, egy basic szoknya, egy kabát, és zárójelben némi szépségápolási holmi, smink cucc, ilyesmi. Ugrásra készen vártam az akciózuhatagot a listámmal és az előre kivágott kis kuponjaimmal a kezemben. És milyen jól tettem!

Nyilván aki nálam rutinosabb shoppinger, az már évek óta így tolja a Glamour-napokat, de sajnos én hajlamos vagyok elég ad hoc módon élni az életem. Ez a rendszer azonban totálisan bevált. A ruhapróbákkal és a sorállással együtt is viszonylag hamar végeztem, arról nem is beszélve, hogy barátnőkkel mentem, tehát az egész tulajdonképpen egy klassz csajos napra sikeredett. Kell az néha az ember lelkének, hogy a fogyasztói társadalom részévé váljon, egy egészen kicsit önfeledt lehessen, még akkor is, ha a kiszemelt holmikat már jó előre kiválasztotta. 

A Glamour-napok ilyen formán már évek óta megszűnt pusztán egy akció sorozatnak lenni. Valójában egy esemény, egy alkalom, amikor az ember lánya - semmi diszkrimináció, de lássuk be, zömmel nők élnek a Glamour kuponjaival - kicsit elfelejtheti a küzdelmes hétköznapokat maga körül.

Ugye csábítóan hangzik? Tudom, az embernek szűkösek a keretei. De néha, egyszer vagy kétszer egy évben belefér, nem? Gondold végig, mire van szükséged, mire vágysz igazán, és keresd ki azt a kupont, ami elérhetővé teszi számodra!

Katt ide vagy a képekre, böngészd a kuponokat, és találd meg a hozzád legközelebb eső üzletet! Azért arra figyelj, hogy vedd meg az újságot is, mert anélkül nem lesznek kuponjaid!

glamour-kuponok-2017

glamour-kuponok-2017

glamour-kuponok-2017

glamour-kuponok-2017

További divat tippeket, tanácsokat és híreket találsz ide kattintva, a globalplaza.hu-n! 

Ezen a linken pedig megnézheted, hol találhatók a legjobb, legnagyobb plázák, ahol tutira beválthatod a kuponjaidat.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.