Itt a gyönyörű Nike Air Presto fehér sportcipő! Itt a gyönyörű Nike Air Presto fehér sportcipő!

Megérkeztek a Nike új Air Presto sportcipői!

A jó idő közeledtével a fehér sportcipők újra nagyon népszerűek lesznek. Ilyenformán, a Nike is bemutatta a megújult Air Presto 'tiszta fehér' kollekcióját. A cipők megérkeztek Európába is.

Az eredeti Nike Air Presto cipő, amit 2000-ben mutattak be, egyfajta "póló" volt a lábnak, egy szabad légzést biztosító és hihetetlenül rugalmas zokniszerű rugalmas felső résszel. Mára a Nike Air Presto ugyanaz maradt, azzal a különbséggel, hogy a Flyknit technológiát használják hozzá, az ultrakönnyű érzésért.

A Nike Flyknit technológiát olyan futók visszajelzései inspirálták, akik olyan cipőre vágytak, amely a zoknik kényelmes és szinte észrevehetetlen illeszkedését idézi. A Nike ezzel egy négyéves missziót kezdett meg programozók, mérnökök és tervezők segítségével, akik megalkották a technológiát, amely szükséges volt a kötött felsőrész és a cipő statikus részeinek elkészítéséhez. Aztán az illeszkedés, rugalmasság és szellőzés biztosítása következett mindösze egyetlen rétegben.

Az eredmény egy pihekönnyű, a láb alakjához illeszkedő, szemmel nem látható varrásokat tartalmazó cipő felsőrész.

Nike Air Presto fehér sportcipő

A fehér Air Presto cipők egyik nagy előnye, hogy szinte bármilyen ruhához felvehetjük azokat, egyszerre sportosak és elegánsak. Duna-parti sétákon, futás közben vagy órákig tartó ácsorgás közben a kedvenc zenekarunk koncertjén is garantált a kényelem ezekben az elsősorban futásra szánt cipőkben. Legyél felkészült, vedd meg a darabot, amely megóvja a lábad!

A cipők női és férfi változatban egyaránt kaphatóak lesznek. 

Fesztiválokra, élményekre, nyárra fel! 

A megrendelhető Nike cipőkért csekkold a Playersroom oldalát! 

Nike Air Presto fehér sportcipő

Nike Air Presto fehér sportcipő

Nike Air Presto fehér sportcipő

Íme néhány a Playersroomban megvásárolható további Nike Air Presto sportcipők közül:

WMNS AIR PRESTO 36 999 Ft

WMNS AIR PRESTO 36 999 Ft

AIR PRESTO 36 999 Ft

AIR PRESTO 36 999 Ft

Nike Air Presto sportcipők vásárlása ››

 

Tedd fel boltodat, üzleted a globalplázára ingyen és érj el igazi vásárlókat!