Itt a Star Wars Ébredő Erő DVD, Blu-ray és filmzene Itt a Star Wars Ébredő Erő DVD, Blu-ray és filmzene

A tavalyi év végének legnagyobb szenzációja a legújabb Star Wars epizód mozibemutatója volt, hamarosan azonban otthonunkban is bármikor újranézhetjük az Ébredő erőt.

Április 27-én boltokba kerül ugyanis a 7. rész DVD és Blu-ray változata, amelyek már most előrendelhetőek a Media Markt webáruházában, a film zenejét tartalmazó CD 3 féle kiadásban pedig már most kapható az áruházlánc üzleteiben.

A Blu-ray változat két különböző színű borítóval, feketében és fehérben is elérhető lesz, ezen kívül nincs köztük különbség, árban is megegyeznek, mindkettő 7 999 Ft-ba kerül majd.

A DVD is április 27-én érkezik, ennek egy verziója kerül majd forgalomba, 3 199 Ft-os áron.

Magyar és angol hangsávokból mindkét formátum lemezein egyaránt választhatunk majd, extrákról egyelőre még nincs információ.

Azonban a Star Wars szerelmeseinek nem kell mindenre április végéig várniuk, hiszen az Ébredő erő Oscar-díjra jelölt, lenyűgőző filmzenéje már most megvásárolható, méghozzá három változatban.

A legendás John Williams szerzeményeit tartalmazó CD-k közül a szimpla változat 4 299 Ft-ért,  digipackos Deluxe verzió 4 899 Ft-ért, az exkluzív, limitált kiadású darab pedig 6 599 Ft-ért érhető el a Media Markt webáruházában.Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Rocky Könyv és DVD webáruház Media Markt

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók Film Komolyzene Ismeretterjesztő, dokumentum, zene
Tedd fel boltodat, üzleted a globalplázára ingyen és érj el igazi vásárlókat!