Itt a Star Wars Ébredő Erő DVD, Blu-ray és filmzene Itt a Star Wars Ébredő Erő DVD, Blu-ray és filmzene

A tavalyi év végének legnagyobb szenzációja a legújabb Star Wars epizód mozibemutatója volt, hamarosan azonban otthonunkban is bármikor újranézhetjük az Ébredő erőt.

Április 27-én boltokba kerül ugyanis a 7. rész DVD és Blu-ray változata, amelyek már most előrendelhetőek a Media Markt webáruházában, a film zenejét tartalmazó CD 3 féle kiadásban pedig már most kapható az áruházlánc üzleteiben.

A Blu-ray változat két különböző színű borítóval, feketében és fehérben is elérhető lesz, ezen kívül nincs köztük különbség, árban is megegyeznek, mindkettő 7 999 Ft-ba kerül majd.

A DVD is április 27-én érkezik, ennek egy verziója kerül majd forgalomba, 3 199 Ft-os áron.

Magyar és angol hangsávokból mindkét formátum lemezein egyaránt választhatunk majd, extrákról egyelőre még nincs információ.

Azonban a Star Wars szerelmeseinek nem kell mindenre április végéig várniuk, hiszen az Ébredő erő Oscar-díjra jelölt, lenyűgőző filmzenéje már most megvásárolható, méghozzá három változatban.

A legendás John Williams szerzeményeit tartalmazó CD-k közül a szimpla változat 4 299 Ft-ért,  digipackos Deluxe verzió 4 899 Ft-ért, az exkluzív, limitált kiadású darab pedig 6 599 Ft-ért érhető el a Media Markt webáruházában.Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek
Media Markt Rocky Könyv és DVD webáruház

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Akciók Komolyzene Film Ismeretterjesztő, dokumentum, zene

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Tavaszi árzuhanás a Sportfactorynál

Tavaszi árzuhanás a Sportfactorynál

Adidas és Nike utcai és sportcipők leértékelve a Sportfactory tavaszi árzuhanásán.

Így vásárolj laptopot a Media Marktban

Így vásárolj laptopot a Media Marktban

Vásárolj olyan laptopot, amilyenre ténylegesen szükséged van! Ezen belül persze lehet piros vagy fekete vagy ezüst, színű akár. Fontos viszont, hogy tudd, mire fogod használni és ahhoz milyen teljesítmény szükséges. Ebben segít neked a Media Markt és ez a cikk.

Akciós Nike Downshifter a Sportfactoryban

Akciós Nike Downshifter a Sportfactoryban

Nike surranók mindenféle célra: akár futni szeretnél, akár egy különösen divatos, menő sneakerre vágysz, a Sportfactory Nike Downshifter kínálatában megtalálod.