Karácsonyi ajándéktippek - okoskütyük Karácsonyi ajándéktippek - okoskütyük

Manapság egyre több okoskütyü lát napvilágot, szinte nem is tudjuk, hogy mi mire jó, melyiket válasszuk, ha szeretnénk egy ilyen eszközt. A karácsonyi roham előtt összeállítottunk egy listát a mi kedvenceinkről, amelyekkel az évek során találkoztunk és szívesen ajánlunk akár ajándéknak, akár magunknak.

Withings Activité Pop - az analóg okosóra
Az idei év az okosórák éve volt, szinte minden gyártó - még az Apple is - bemutatta saját óráját. Valószínűleg ez a piac még csak a jövőben fog kiforrni igazán, de addig is érdemes kipróbálni egy-két eszközt. A mi kedvencünk a Withings órája, amely bár okosóra, de analóg módon működik, vagyis rendes mutatókkal van ellátva.
Ezentúl viszont folyamatosa méri az aktivitásodat, a hozzá tartozó mobilalkalmazás pedig hasznás tanácsokkal lát el a nap folyamán. És, hogy milyen okosfunkciókkal van ellátva? Automatikusan felismeri mozgásunk intenzitását, ez alapján számolja a lépéseinket, méri a futás közbeni teljesítményünket, időnket. Elemzi az alvásunkat és gyengéden, a megfelelő alvásciklusban ébreszt reggel. Automatikusan átáll óraállításkor, valamint ha egy új időzónába kerülünk, ráadásul egy töltéssel 8 hónapon keresztül működik! Megvásárolható az iStyle üzleteiben »

Jawbone Up Move
Ha nem szeretnél egy drága okosórára költen, de mégis figyelnéd a napi aktivitásod, akkor érdemes valami olcsóbb fitneszkiegészítőt vásárolnod. Mi a Jawbone Up Move-ot ajánljuk. Pici, olcsó és minden funkció megvan benne amire szükséged lehet. Figyeli a lépéseid, az alvásod, hogy mennyi kalóriát égetsz el mozgás közben. A rajta lévő LED kijelző mutatja az időt, és, hogy hogyan haladsz a beállított célok elérésében. Az eső vagy izzadtság miatt sem kell aggódnod, bár azért úszni nem érdemes benne. Ha megtetszett itt beszerezheted »

Okosmécses, okosizzó
Igen, jól olvastad, egy mécses, ami okos. És ez miben nyilvánul meg? Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a telefonoddal, amellyel így állíthatod a színét, ha pedig ki akarnád kapcsolni, akkor csak el kell fújnod mint egy igazi mécsest. Ha ismét ráfújsz, akkor pedig bekapcsol. Három ceruzaelemmel akár 2 hónapon át működik, tehát bárhová viheted, nem szükséges hozzá vezetékes kapcsolat. Részletek és vásárlás itt »

Ha pedig mindezt nagyban szeretnéd megvalósítani, akkor érdemes okosizzót vásárolnod, amely hasonlóképpen működik az előző mécseshez. Bluetoothon kommunikál a telefonoddal, változtathatod a színét és még egy beépített ébresztő funkció is van benne. A hozzá tartozó alkalmazással pedig több égőt is kezelhetsz egyszerre, így akár az egész lakást telepakolhatod vele. Elérhető itt »

 

Parrot Flower Power - hogy többé sose felejtsd el meglocsolni a növényed
Veled is előfordult már, hogy elfelejtetted meglocsolni valamilyen a növényed? Most itt a megoldás! A Parrot Flower Power egy analízis alapján meghatározza hogyan neveld a növényt. A hozzá tartozó alkalmazáson nyomon követheted jelenlegi állapotát, figyelmeztet amikor meg kell locsolni. A szenzor méri, hogy mikor mire van szüksége a növényednek: víz, fény, meleg, vagy épp tápanyag. Ja és használhatod akár a mini zöldségeskertben is. Egy próbát megér! Itt rendelheted meg »

Parrot Airborne Night drón
Szintén az idei év sálgerterméke a drón, ami tulajdonképpen egy távirányítású repülő, amit általánban egy kamerával is felszereltek. Az olcsóbb típusoktól a több milliós forint értékű dórnokig eléggé bő a választék. Az irányításához sok gyakorlás szükséges, ezért érdemes egy olcsóbb változattal kezdeni, hogy ne egy több százezres eszközzel vágódjunk a földhöz, vagy repüljünk neki egy falnak. Mi most ezt ajánljuk, itt »

 

Oszd meg ezt a hírt a világgal!
Google+ megosztás
kapcsolódó linkek

Segítettünk a vásárlásban?
Értékeld a cikkünket!

5.0 pont, 1 szavazat
kapcsolódó cikkek
legnépszerűbb cikkek
kapcsolódó kategóriák
Izzók Karácsonyi ötletek Díszvilágítás Drón Fitneszkiegészítők

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Valósítsd meg álom nappalidat elérhető áron!

Kedvezményes nappali bútorok a Praktikertől.