Karácsonyi játékötletek a Tescotól Karácsonyi játékötletek a Tescotól

Még nincs késő leadni a Mikulásnak az ünnepi kívánságlistát. A Tesco kínálatában szuper játékokat találhatunk, ráadásul a karácsonyi inspirációkkal teli könyvben külön kereshetünk fiús és lányos ajándékokra is.

Az egyes termékeket rögtön meg is tudjuk vásárolni az áruházlánc online vásárlás szolgáltatásának köszönhetően. Ha nem tudunk elsőre dönteni, a játékokhoz kapcsolódó videókban igazi szakértők mutatják be a játékok előnyeit és használatát. Így biztosak lehetünk abban, hogy sikerül a legmegfelelőbb ajándékokat kiválasztanunk.

A legtöbb kislány álma egy babaház, legyen az a Barbieké, vagy akár egy szép fából készül otthon a figuráknak. A Tesco játékai között egészen biztosan találunk olyan ajándékot, amelynek a család legifjabb nő tagjai is örülnek majd a fa alatt. A közelgő Mikulásra pedig kitűnő ajándék lehet egy-egy színes póniló, vagy gyurmakészlet is.

 

A kalandor lelkű családtagoknak sem kell félniük, idén számos autó, helikopter és akciófigura közül válogathatunk a Tesco karácsonyi ajánlataiban. A legkisebbeket Duploval és más fejlesztő játékokkal lephetjük meg, a nagyobbaknak pedig az izgalmas autók és Lego szettek is kiváló ajándékok lehetnek.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.