Kedvezményes Nike futócipők Kedvezményes Nike futócipők

Ha tavasz, akkor kezdődhet a sport és a testmozgás időszaka! A sport nem csak fizikailag van jó hatással a közérzetedre, ahogy hosszabbodnak a nappalok, kitűnő relaxációs gyakorlat lehet például egy kis munka utáni kocogással levezetni a felgyülemlett stresszt. Kezdd a jó időt a Nike akciós futócipőivel, amelyeket a Sportfactory polcain találhatsz meg, most akár 10 999 Ft-ért!

A cipő kialakítása speciálisan illeszkedik azokhoz az igényekhez, amelyek a futás során merülhetnek fel. A lélegző bélés átengedi a levegőt, a hátsó megerősített rész elnyeli a nedvességet. A tartós anyagból készült váz pedig erős tartást biztosítanak a lábnak mozgás közben, miközben kényelmes és divatos megjelenést biztosítanak. A rugalmas gumitalpak zökkenőmentes élményt és biztos tapadást nyújtanak kocogás közben is.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.