Kedvezményes Nike futócipők Kedvezményes Nike futócipők

Ha tavasz, akkor kezdődhet a sport és a testmozgás időszaka! A sport nem csak fizikailag van jó hatással a közérzetedre, ahogy hosszabbodnak a nappalok, kitűnő relaxációs gyakorlat lehet például egy kis munka utáni kocogással levezetni a felgyülemlett stresszt. Kezdd a jó időt a Nike akciós futócipőivel, amelyeket a Sportfactory polcain találhatsz meg, most akár 10 999 Ft-ért!

A cipő kialakítása speciálisan illeszkedik azokhoz az igényekhez, amelyek a futás során merülhetnek fel. A lélegző bélés átengedi a levegőt, a hátsó megerősített rész elnyeli a nedvességet. A tartós anyagból készült váz pedig erős tartást biztosítanak a lábnak mozgás közben, miközben kényelmes és divatos megjelenést biztosítanak. A rugalmas gumitalpak zökkenőmentes élményt és biztos tapadást nyújtanak kocogás közben is.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Tavaszi árzuhanás a Sportfactorynál

Tavaszi árzuhanás a Sportfactorynál

Adidas és Nike utcai és sportcipők leértékelve a Sportfactory tavaszi árzuhanásán.

Mindent mindennel - nyári in extenso katalógus az Auchanban

Mindent mindennel - nyári in extenso katalógus az Auchanban

Ugye milyen felemelő érzés az, amikor van három olyan ruhadarabod, ami tulajdonképpen öt különböző outfit? Az Auchan in extenso márkája olyan darabokkal jön a nyárra, amelyeket tetszésed szerint keverhetsz, variálhatsz, gombolhatsz össze vagy fordíthatsz ki.

Háztartási gépek, tévék, okos kütyük akciója az Auchanban

Háztartási gépek, tévék, okos kütyük akciója az Auchanban

Turbózd fel a háztartást vagy szerezd be a legokosabb telefonokat az Auchanból!