Kedvezményes Nike futócipők Kedvezményes Nike futócipők

Ha tavasz, akkor kezdődhet a sport és a testmozgás időszaka! A sport nem csak fizikailag van jó hatással a közérzetedre, ahogy hosszabbodnak a nappalok, kitűnő relaxációs gyakorlat lehet például egy kis munka utáni kocogással levezetni a felgyülemlett stresszt. Kezdd a jó időt a Nike akciós futócipőivel, amelyeket a Sportfactory polcain találhatsz meg, most akár 10 999 Ft-ért!

A cipő kialakítása speciálisan illeszkedik azokhoz az igényekhez, amelyek a futás során merülhetnek fel. A lélegző bélés átengedi a levegőt, a hátsó megerősített rész elnyeli a nedvességet. A tartós anyagból készült váz pedig erős tartást biztosítanak a lábnak mozgás közben, miközben kényelmes és divatos megjelenést biztosítanak. A rugalmas gumitalpak zökkenőmentes élményt és biztos tapadást nyújtanak kocogás közben is.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Így készíts tökéletes képeket a telefonoddal!

Szuper fotózáshoz szükséges eszközök és trükkök profi gép nélkül is.

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

Gyerekbiciklik akciója a Praktikerben

A nyár és a vakáció közepén az egyik legjobb hétköznapi programok egyike csak úgy bicajozni az utcákon. Ha pedig a gyerekek még nem biztosak a tudásukban, szerezz be nekik egy alkalmas, kicsiknek való futóbringát vagy gyerekbiciklit!

Akciós Nike Air Max Axis a Sportfactoryban

Akciós Nike Air Max Axis a Sportfactoryban

Különlegesen kényelmes, ideális nyári sneaker vár a Sportfactoryban akár 32%-os kedvezménnyel!