Kellemes fények, otthonos hangulat a Praktiker segítségével Kellemes fények, otthonos hangulat a Praktiker segítségével

Ahogy szép lassan telik az október, az este is egyre korábban köszönt be. Minden nappal egyre hamarabb kezd szürkülni, amitől én személy szerint teljesen kikészülök. Olyankor minden lámpát felkapcsolok, fényárban úszik a lakás, hogy amikor végre beköszönt a sötétség, leolthassam a nagy fényeket. Akkor már a kellemes, lágy hangulatvilágítás is elég. 

Ennek jegyében választuttunk lámpát a gyerekszobába is. Vidám, kedves, a kislányom imádja, és kellően árnyékol, amikor már nincs szükség nagyon világosra a szobában. 

Gondolj te is a sötétségre és a fényre, és derítsd fel az otthonod csodaszép lámpákkal, hangulatos világítással! Mindehhez elképesztő segítséget nyújt a Praktiker gazdag választéka. A részletekért kattins ide vagy a képre!

praktiker-lámpa

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtató pénzvisszafizetés

Epson nyomtatódért egy adott összegig most pénzvisszafizetést igényelhetsz az Office Depotnál!

Klíma akció a Praktikerben

Klíma akció a Praktikerben

Minden időjárásjelentés azzal riogat, hogy idén elmarad az ősz. Egy hosszú, meleg nyárszerű évszakra számíthatunk, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tovább lesz szükséged a légkondira otthon vagy az irodában. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert most akciós áron szerezheted be a forróság hátralévő idejére a legprofibb klímákat.

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Miért a Micro roller a legjobb döntés gyermeked számára?

Gyermek és felnőtt rollerek az a-Wear Sport kínálatából.