Kellemes fények, otthonos hangulat a Praktiker segítségével Kellemes fények, otthonos hangulat a Praktiker segítségével

Ahogy szép lassan telik az október, az este is egyre korábban köszönt be. Minden nappal egyre hamarabb kezd szürkülni, amitől én személy szerint teljesen kikészülök. Olyankor minden lámpát felkapcsolok, fényárban úszik a lakás, hogy amikor végre beköszönt a sötétség, leolthassam a nagy fényeket. Akkor már a kellemes, lágy hangulatvilágítás is elég. 

Ennek jegyében választuttunk lámpát a gyerekszobába is. Vidám, kedves, a kislányom imádja, és kellően árnyékol, amikor már nincs szükség nagyon világosra a szobában. 

Gondolj te is a sötétségre és a fényre, és derítsd fel az otthonod csodaszép lámpákkal, hangulatos világítással! Mindehhez elképesztő segítséget nyújt a Praktiker gazdag választéka. A részletekért kattins ide vagy a képre!

praktiker-lámpa

 

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Pünkösdi nyitvatartás

Pünkösdi nyitvatartás

Ezek az üzletek és bevásárlóközpontok lesznek nyitva pünkösd vasárnap és hétfőn.

Így klímázz 2018-ban!

Így klímázz 2018-ban!

Amikor kint 200 fok van érnyékban, már alig várod, hogy valami hűs helyre érhess. Legyen ez a saját otthonod! Szerezz be egy igazán megfelelő klímát, hogy ne kelljen végig szenvedned a 2018-as nyarat! Segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

Barkácsolj okosan a Praktiker elektromos szerszámaival!

A legjobb minőségű elektromos szerszámokat keresed otthoni barkácsoláshoz vagy lakásfelújításhoz? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis a Praktiker kínálatában most rengeteg akciós terméket találsz!