Kényelmes irodai székek és babzsákok az Office Depot-ban Kényelmes irodai székek és babzsákok az Office Depot-ban

Korunk "divatos" betegsége a hátfájás, amelynek egyik leggyakoribb oka az ülőmunka. Sokat ülünk számítógép előtt, az autóban, otthon a tévé előtt. Amikor épp nem állunk órákat sorba. A legjobban persze egészséges életmóddal, sportolással, mozgással kerülhető el ez a panasz. Ha viszont valamiért ezeket skippeljük az életünkből, akkor a legkevesebb, amit megtehetünk, hogy megfelelő széket választunk. 

Az Office Depotban egy rakás profi kialakítású irodai szék közül válogathatsz, és a ráadás még csak most jön!

Babzsákfotel! 

A babzsákfotel, a benne lévő többezer polisztirol gyöngynek köszönhetően, azonnal felveszi a testformát, ami által tökéletes tartást biztosít. Ráadásul nagyon sokféle színben, méretben, anyagban elérhetőek, vagyis lényegében akármilyen hangulatú irodába passzolnak. Választhatsz visszafogottabb, diszkrétebb megjelenésű, műbőr babzsákot és rikító, élénk színű, plüsst is, amennyiben kicsit bohóbb atmoszférát szeretnél teremteni. 

Ide vagy a képekre kattintva megtalálod az Office Depot teljes szék és babzsák kínálatát!

irodai-székek-office-depot

babzsákfotel-office-depot

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?

Fűtési szezon a Praktikerrel

Fűtési szezon a Praktikerrel

Akár a régi fűtőberendezésed cserélnéd korszerűbbre, vagy egy új megoldást keresel, a Praktiker webshopjában biztosan megtalálod a tökéletes fűtőtestet.

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

Stílusos és kényelmes otthon a Praktikertől

A Praktiker segítségedre lesz álmaid otthonának megteremtésében!

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Őszi kertgondozás a Praktikerrel

Akár teljesen új kertet álmodsz meg, vagy csak felfrissítenéd a szeretett zöld területed, a Praktiker webshopjában minden elemet megtalálsz, amire csak szükséged lehet.