Kerékpár tartozékok, alkatrészek, biciklis ruhák a Lidlnél Kerékpár tartozékok, alkatrészek, biciklis ruhák a Lidlnél

Az igazi kerékpárost nem hátráltatja sem szél, sem eső! A Lidl most a póló és nadrág mellett esőkabátot, dzsekit, lámpát és szerszámkészletet is ajánl a lelkes biciklistáknak. És ez még csak a lista eleje!

Ide vagy a képekre kattintva a Lidl teljes kerékpáros ajánlatát megtekintheted!

Kerékpáros felső és kerékpáros nadrág (női/férfi)

lidl-kerékpár-globalplaza

A póló fényvisszaverő felületekkel és zsebekkel ellátott, ráadásul hosszított hátrésze megakadályozza a csúszkálást. A nadrág bedolgozott ülőpárnával rendelkezik. 

Softshell kerékpáros dzseki és esőkabát

lidl-kerékpár-globalplaza

A softshell dzseki egyes modelljei levehető ujjaikkal mellényként is funkcionálnak. Az esőkabát eső és szélálló, hegesztett zsebekkel rendelkezik és könnyedén a hátsó zsebbe hajtogatható.

Kerékpáros szerszámkészlet és LED-es kerékpárlámpa-készlet

lidl-kerékpár-globalplaza

A nyereg alatt rögzíthető szerszámkészlet sokoldalú, pl. tömlőjavítóval is rendelkezik, ráadásul fényvisszaverő felülettel ellátott. A LED-es lámpa extra erős és extra tartós (kb. 50 000 óra), bármely szokványos kerékpár típushoz alklamas.

Kerékpárponyva és viszkoelasztikus nyereghuzat

lidl-kerékpár-globalplaza

A ponyva mérete kb. 210x80x110 cm, használható mopedek vagy rollerek megóvására is. Könnyen szárad és UV sugárzás ellen is védi a járművet! Az üléshuzat memóriahabos és csúszásgátló alsó résszel van ellátva. Városi és túranyereghez vagy MTB- és terepnyereghez is egyaránt használható.

Kattints és ismerd meg a Lidl teljes kínálatát! Készülj fel a csütörtöre, a jó dolgok hamar elfogynak a Lidlből!

Tedd fel boltodat, üzleted a globalplázára ingyen és érj el igazi vásárlókat!