Kerti medencék a Praktikerből Kerti medencék a Praktikerből

Gyermekkorom legfelhőtlenebb nyári napjai a másodunokatestvéremék hétvégi házához kötődnek. Tópart, telek, padlás, fészer, mászható fa, lehorzsolt térdek - ezek a legfőbb hívószavak. Ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Voltak napok, amikor reggeli után lementünk a tóhoz, a szabadstrandra, és estig haza sem mentünk. Csak úsztunk, pancsoltunk, élveztük a nyarat, a napsütést és hogy még hosszú hetek vannak hátra az iskoláig. 

Aztán eljött a nap, amikor egy társaság megvásárolta a tavat és többé nem engedett senkit fürdőzni. A stégek, bevezető lépcsők eltűntek, a nádas elgazosodott. Senki nem hangoskodott, fagyizott vagy veszekedett a parton. Évek teltek el így, az unokatesóim és én felnőttünk, azóta nekünk is gyerekeink lettek, akiket szerettünk volna levinni a tóhoz. Természetesen a ház megmaradt, még fejlesztették is, abszolút konfortos lett a hely.

És akkor a világ megajándékozott bennünket a felfújható medencék egészen döbbenetes variációival. A pici, hagyományos, erkélyre is kitehető darabok mellett megjelentek a vízforgatós, kiegészítőkkel és mindenféle extráva lellátott modellek. Ez pedig megmentette, többek között a kislányom számára, az unalmas, tavatlannak ígérkező nyarakat.

Ezekeben a kerit medencékben a négyévesek mellett a felnőttek is lubickolhatnak, mert nagyok és kényelmesek. Változatos méretben érhetőek el, szinte kizárólag a kertünk paraméterei és a pénztárcánk szabnak határt a vágyainknak. 

Ebben a cikkben a Praktiker kerti medence kínálatát szedtük össze, mert ezek között a modellek között most nem egy kedvezményesen lehet a tiéd.

A teljes kínálatot ide kattintva böngészheted!

FÉMVÁZAS MEDENCE MAUI

fémvázas-kerti-medence-praktiker

Fémvázas medence szett extra erős újfejlesztésű 3 rétegű fémszállal átszőtt pvc anyagú testtel. Vízzel megtöltve erős stabil szerkezetet alkot. Családi kivitelezésben könnyen összeszerelhető. Szelep segítségével a medencében lévő víz kerti locsolón keresztül ereszthető le. Színes dobozba csomagolva.

 • Márka: AQUALING
 • További jellemzők: Korrózióálló fémvázas szerkezet
 • Egyéb tulajdonságok: 20,4 kg
 • Méret: 305x76 cm
 • Tartozékok: Papírszűrős vízforgató, medencetest
 • Űrtartalom: 4678 L

FÉMVÁZAS MEDENCE SZETT

fémvázas-medence-szett-praktiker

Fémvázas medence szett. 366cm x 100 cm, belső űrtartalmma 9150 liter (90% töltöttség mellett). Vízmagasság 90 cm.

A szett tartalma:
- 1db szűrőbetét
- 1db csővázas medencetest
- 1db 107 cm-es biztonsági létra
- 1db vízforgató egység 2006L/h
- 2db 32-es gégecső + a hozzátartozó bilincsek

SPA POOL KERTI JACUZZI

jakuzzi-praktiker

Telepítése rendkívül gyors és egyszerű. Szerszámok használatát nem igényli. Telepítést segítő dvd-vel. Energiatakarékos üzemmód. A szett tartalmazza a szűrőberendezést (1325 l/h), lay-z-masszázs rendszert, felfújható thermo tetőt és a gyorsfűtő rendszert (max.40C-ig 1,5-2C vízhőmérséklet növekedés óránként). 

 • Márka: AQUALING
 • További jellemzők: 4 férőhely
 • Egyéb tulajdonságok: csomag súly: 30,9 kg összsúly, vízzel feltölve: 1026 kg
 • Méret: 180x65 cm
 • Teljesítmény: Üzemi feszültség: 220V/50Hz, 2050W.
 • Űrtartalom: 800 L (80%)

PUERTO RICO FÉMVÁZAS MEDENCE SZETT

fémvázas-kerti-medence-praktiker

Méret: 424x250x100 cm
A szett tartalma: medencetest, papírszűrős vízforgató, biztonsági létra
Egyszerűen telepíthető, korrózióálló fémvázas szerkezet, 3 rétegű nagy teherbírású PVC és poliészter oldalfalak. Szelep segítségével a medencében lévő víz kerti locsolón keresztül ereszthető le.

Hasznos volt a cikkünk?

Olvastad hasonló témáink?